FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM
Ce cadou va fi cel mai mult pe placul unui tanar fotbalist?

Ce cadou va fi cel mai mult pe placul unui tanar fotbalist?

31. 10. 2021 2 min. de lectura

Te vom ajuta sa alegi cadoul potrivit pentru un tanar fotbalist!

Ai in familie un mic fotbalist pe care ai vrea sa-l multumesti cu un cadou de Craciun, dar nu ai suficienta experienta in ceea ce priveste fotbalul si nu stii ce i-ar placea sa primeasca cel mai mult? Atunci esti in locul potrivit!

Pe cine sprijina micul tau fotbalist ca si fan? Gandeste-te la asta. La ce echipa se uita saptamanal la televizor? Cine este jucatorul despre care vorbeste in fiecare zi? Poate chiar are un background la telefon cu echipa sau jucatorul lui preferat. Atunci nu este nimic mai usor decat sa alegi kitul potrivit in sectiunea noastra de fanshop. Poti fi sigur ca nu va mai vrea sa mearga la antrenament sau la lectia de educatie fizica purtand altceva.

Un absolut succes au si mingile de fotbal. Nici macar nu sunt scumpe, cu exceptia cazului in care doresti ceva in plus. Fiecare din ele poate aduce sute de ore de distractie. Ai grija doar la marime! Pentru fotbalistii mai mici de 14 ani alege o minge de marimea 4. Iar pentru cei mai mici dintre toti (sub 9 ani) alege marimea 3.

Un clasic asemanator cu mingile sunt ghetele de fotbal. Poti face cea mai mare bucurie cu acest cadou. Este foarte important sa alegi cu atentie, astfel incat sa se potriveasca tanarului fotbalist pentru ca nu le poate incerca inainte. Daca nu reusesti sa alegi marimea potrivita, nu iti face griji, le poti returna si astfel recupera banii. Dar daca vrei sa fii sigur ca alegi doar perechea potrivita, incearca sa afli, in ce model joaca fotbalistul preferat la momentul respectiv. Poate fi de exemplu "Predator", "Nemeziz", or "Mercurial". Si apoi alege cu usurinta niste ghete de fotbal de aceeasi dimensiune sau putin mai mare si de aceeasi forma sau macar foarte asemanatoare si decupata.

Sau poti alege ceva cu adevarat practic, care poate fi folosit nu doar pentru dar si in timpul fotbalului. De exemplu,  rucsacuri sau genti pot fi foarte de folos la scoala. Si printre tinerii fotbalsiti sacii de sport sunt de asemenea foarte populari.