End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM
Top4Football.ro se transfera la 11teamsports.ro

Top4Football.ro se transfera la 11teamsports.ro

10. 2. 2020 1 min. de lectura

Am primit o oferta pe care pur si simplu nu o putem refuza. De-acum vom juca in echipa 11teamsports.

Top4Football ti-a fost alaturi de mai bine de noua ani si am trecut prin multe impreuna. Iar atunci cand vine vorba de lumea fotbalului, cei mai buni jucatori atrag mereu atentia celor mai mari cluburi. O oferta din Germania a aterizat de curand in bratele noastre si transferul s-a facut.

Ne unim fortele cu unul dintre gigantii europeni, care furnizeaza ultimele noutati in materie de ghete de fotbal sau echipamente pentru echipe, imbracaminte si incaltaminte timp liber sau produse fanshop la milioane de jucatori, fani si echipe. 11teamsports este furnizorul multor echipe Bundesliga, inclusiv FC Augsburg, Hertha Berlin sau VfL Wolfsburg si este de-asemenea si partenerul oficial DFB (asociatia germana de fotbal). Pe langa nivelul profesional, acestia asigura echipamentele a peste 4000 de cluburi sportive amatoare.

De aceea logo-ul nostru apare acum Top4Football by 11teamsports, insa vom reveni curand cu mai multe detalii despre acest transfer. Ramai cu ochii pe noi, pentru ca ne asteapta lucruri marete. 

Echipa ta Top4Football & 11Teamsports