Cadou gratuit la fiecare comanda de minim 750/1000 lei -- days --:--:-- Vreau un cadou

EURO 2020: Statistici

Stadiul grupelor EURO s-a incheiat si s-a decis care vor fi ultimele 16 echipe care vor merge mai departe. Bataliile grupelor ne-au adus multe surprize, meciuri grozave si goluri de neuitat. Statisticile clasice ca posesia, numarul de suturi pe poarta, etc. sunt peste tot la TV si pe internet, asa ca am decis sa-ti aratam ceva diferit: ce echipament au purtat starurile pana acum in campionat si care ghete au ajutat jucatorii sa marcheze cele mai multe goluri.

Ghetele pe care le vei vedea cel mai des vor fi ghetele de fotbal Nike din colectia Impulse Pack, care au fost purtate de mai mult de jumatate dintre jucatori. Urmatorul brand preferat de fotbalisti este adidas, urmate de ghetele de fotbal Puma. Pe langa cele trei favorite, vei vedea si modele New Balance purtate de Raheem Sterling, sau ghete Under Armour in picioarele lui Memphis Depay.

Football boots brands

Printre atacanti, Cristiano Ronaldo conduce din nou cu 5 goluri marcate. Schick, Lukaku, Lewandowski, Wijnaldum si Forsberg cu 3 goluri vor incerca sa il ajunga in urmatoarele meciuri. Dar nici chiar aceste staruri nu pot arata de ce sunt in stare fara ghetele lor de fotbal favorite. Din totalul de 94 de goluri marcate pana acum, Nike Mercurial Vapor si Mercurial Superfly sunt in primele randuri, urmate de adidas Nemeziz si ghetele Nike Phantom GT.

Football boots goals

Iar atunci cand le adunam pe toate, nu e nici o surpriza. Jucatorii care poarta ghetele de fotbal Nike sunt responsabile pentru majoritatea golurilor, urmate din nou de adidas si Puma.

Football boots goals

Optimile sunt chiar dupa colt si abia asteptam. Asa ca te poti astepta curand la noi statistici si stiri hot, pana atunci bucura-te de campionat la maxim impreuna cu noi!

Ghete de fotbal