Séan Garnier la Top4Football

Nu se intampla zilnic ca un campion mondial la fotbal freestyle sa vina in magazinul nostru. In timpul vizitei sale in Republica Ceha, Séan Garnier a venit sa prezinte conceptul sau de strada al jocului Urbanball, sa cunoasca fanii sai emotionati si - ca de-obicei - sa-i dea pe spate pe multi.

Probabil cel mai faimos freestyler din lume, Séan Garnier a participat mai intai la turneul spectaculos Touch the Speed, iar apoi a venit in magazinul nostru din Praga pentru a ne arata abilitatile sale de expert. Zeci de fani au avut oportunitatea sa joace chiar cu Séan si sa incerce disciplinele Panna si Freestyle. Castigatorii au putut castiga cateva premii excelente, cat si admiratia acestui campion mondial. Urmareste video-ul nostru din magazinul Top4Football si experimenteaza atmosfera grozava.

Mai mult, Séan le-a prezentat baietilor proiectul sau Urbanball, ce grupeaza jucatori tineri care vor sa aiba parte de putina distractie si sa isi dezvolte aptitudinile tehnice. Urbanball este o disciplina ce combina abilitatile din fotbal, cu cele de dans si acrobatica si este jucata cu o minge speciala Urban, pe care o poti avea si tu de acum, pe Top4Football. Scopul? Sa te distrezi! Doar cumpara mingea si creeaza-ti propriul stil!

Jakub Jonáš - Top4Football.