FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Sapte capitole ale ghetelor de fotbal ale lui Cristiano Ronaldo

Odata cu lansarea ultimului model ce completeaza colectia existenta de ghete de fotbal, putem arunca o privire in urma asupra povestilor unice ale lui Cristiano Ronaldo impreuna cu Nike Mercurial.

Daca ai crezut ca acest ultimul capitol al seriei CR7 va marca sfarsitul erei lui Cristiano Ronaldo cu Nike, te-ai inselat. La fel ca inainte, chiar si dupa aceasta colectie putem privi inainte spre viitoare colaborari spectaculoase cu acest maestru portughez. Cele sapte capitole ale drumului CR7 de la pitoreasca Madeira, la varful fotbalului mondial, aduc cu ele ceva neobisnuit. Nike aduce tribut succesului acestui mascul alfa din ultimii zece ani, intr-un mod demn de unul dintre cei mai buni jucatori din toate timpurile.

Capitolul 1: Savage Beauty

Primul dintre cele sapte modele - Mercurial Savage Beauty - a fost inspirat de insula vulcanica Madeira, locul natal al lui Cristiano. A crescut acolo, inconjurat de una dintre cele mai devastatoare forte ale naturii, care oglindeste pasiunea nestapanita, dinamica si aptitudinile sale pe teren. Acestea sunt reflectate de designul plin de culoare si energie, care trece usor de la varf la calcai.

Capitolul 1: Savage Beauty

Capitolul 2: Natural Diamond

Natural Diamond a fost inspirat de momentul in care Ronaldo a parasit Madeira pentru a-si indeplini visul de a deveni cel mai bun jucator din lume. Designul sau aminteste de procesul in care CR7 si-a imbunatatit stilul: o parte stralucitoare si o structura dura pe calcai, care se imbunatateste inspre varf.

Capitolul 2: Natural Diamond

Capitolul 3: Discovery

Al treilea model din aceasta serie a fost inspirat de performanta lui Ronaldo din 6 August 2003. Acest meci ce a avut loc in Lisabona, a aratat clar ca Ronaldo era una dintre cele mai stralucitoare talente din Europa, aducandu-i un transfer la Manchester United. Designul sau celebreaza acest moment printr-o grafica cu buline reflectorizante ce creeaza un val. Aceasta a fost inspirata din modelul clasic Mercurial Vapor, pe care Ronaldo il purta atunci cand lumea l-a remarcat pentru prima data.

Capitolul 3: Discovery

Capitolul 4: Forget for Greatness

Forget for Greatness, inspirat de timpul petrecut de Ronaldo la Manchester United, este o celebrare a momentului in care CR a devenit CR7. Ghetele sarbatoresc cei cinci ani explozivi ai sai in Anglia, unde a purtat faimosul tricoul cu Nr. 7 pe spate si unde talentul sau innascut a devenit o legenda cunoscuta peste tot in lume. Talpa sa exterioara, complet stacojie, si partea superioara metalica, inspirata de culoarea metalului topit, simbolizeaza transformarea lui Ronaldo.

Capitolul 4: Forget for Greatness

Capitolul 5: Cut to Brilliance

Un transfer ce a batut orice record l-a luat pe Ronaldo la Madrid, unde si-a imbunatatit stilul pana la perfectiune. Acest model este un tribut al celor mai grozave momente din cariera sa unica. Un model simplu, pur, dungat pe partea superioara a fost inspirat din primul model de ghete Mercurial, pe care le-a purtat in primul sau meci pentru Real Madrid. Tesatura multi-colora Flyknit in combinatie cu partea superioara ce isi schimba culoarea, aminteste de lumina reflectata in briliant, fiind un simbol al recordurilor lui Ronaldo, ce-ti taiau rasuflarea.

Capitolul 5: Cut to Brilliance

Capitolul 5: Cut to Brilliance

Capitolul 6: Born Leader

Acest al sasealea capitol din mostenirea ghetelor de fotbal CR7, spune o poveste despre abilitatea lui Ronaldo de a conduce Portugalia inspre victorie, atat direct pe teren, cat si din spatele liniei. Culorile acestui model special din seria Superfly 360 au fost inspirate de tricourile de deplasare ale echipei nationale ale Portugaliei. Impodobit cu un astrolab sferic si inspirat din istoria navala a tarii sale.

Capitolul 6: Born Leader

Capitolul 6: Born Leader

Capitolul 7: Built on Dreams

Ultima recapitulare este culminarea povestilor unice care aduc un tribut semnificativului numar 7 al lui Ronaldo, in grafica prezentata in varful ghetelor. In acelasi timp, partea de carbon de sub calcai, este un simbol al celor mai populare perechi de ghete Mercurial ale lui Cristiano. Rosul aprins ce se transforma in argintiu impodobeste frumos partea superioara.

Capitolul 7: Built on Dreams

Care capitol din aceasta serie de ghete CR7 ti-a placut cel mai mult?

Jakub Jonáš - Top4Football.