End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Petrecere PUMA FUTURE in Londra

Balotelli, Arnautović si MHD au prezentat noile ghete de fotbal Puma FUTURE in Londra impreuna cu noi. 

Cea mai faimoasa felina a preluat controlul perfect luni noaptea in Londra si a prezentat cea mai stralucitoare mandrie a sa - ghetele de fotbal Puma FUTURE 18.1 NetFit. Multumita acestui eveniment de fotbal inflacarat, a reflectoarelor patrunzatoare si starurilor stralucitoare de pe scena, viitorul a ajuns in prezent. Iar Top4Football a fost acolo!

O multime de talente tinere s-au intalnit in aceasta locatie underground din Londra, intr-o noapte activa de luni, pentru a testa noile ghete de fotbal Puma FUTURE in diferite metode. Dueluri intensive, slalom sau suturi precise au fost ajustate cu modelul revolutionar al acestor ghete. De asemenea, efectele speciale ale camerei au ajutat tinerii entuziasti sa vada cum e sa levitezi in aer. Si multe altele au fost pregatite pentru noi.

Nike Future even

Marile staruri Puma, Mario Balotelli si Marko Arnautović, au facut un botez bomba al ghetelor. Atmosfera electrica a noptii a fost apoi si mai intensificata de artistii hip hop MHD si Krept & Konan. 

Puma Future event

Performanta impresionanta, atmosfera relaxata, muzica moderna si unii dintre cei mai doriti artisti ai jocului. In Londra am experiementat cu adevarat tot ceea ce face ca Puma sa fie un pion major in aceste vremuri. Se pare ca bestia este pregatita pentru un an grandios.

Puma Future event

Jakub Jonáš - Top4Football