End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Noul kit acasa Arsenal

Intoarcerea dungilor. adidas dezvaluie noul kit acasa pentru sezonul 2019/20, care aduce un omagiu trecutului cu o intorsatura moderna distincta. Colectia de debut da tonul unui nou parteneriat inovativ.

Un design nou cu un model clasic rosu, complementat de un guler si maneci albe contrastante. Designul gulerului alb inalt este decorat cu o dunga rosie centrala si o margine subtire neagra. Acest model se repeta pe ambele maneci, iar cele trei dungi distinctive se observa de-alungul umerilor intr-un alb deschis. adidas aduce trecutul intr-o forma moderna perfecta.

New Arsenal home kit

Kitul de-acasa pentru 2019/20 da tonul noii colaborari dintre adidas si Arsenal. “Arsenal a avut mereu o cultura unica ce i-a adus pe culmile inovatiei, redefinind jocul in timp ce respecta valorile lor autentice", spune directorul Arsenal, Vinai Venkatesham. "Suntem fericiti sa ii avem pe cei de la adidas de partea noastra, in timp ce continuam sa ne dezvoltam si sa ne depasim limitele impreuna, atat pe teren cat si in afara lui, in stilul Arsenal", a adaugat Venkatesham.

New Arsenal home kit

In toata zarva noilor echipamente pentru sezonul urmator, jucatorii Arsenal sunt de parere ca acestea sunt cele mai bune de pana acum. In curand pe Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football.