FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Noile aparatori G-Form Pro-S Blade si Pro-S Compact

Vremea aparatorilor greoaie ce protejeaza tibia si dispun de captuseala speciala la nivelul gleznei a apus de mult. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la siguranta in detrimentul confortului. Si aici intervine G-Form, pastrand echilibrul perfect intre aceste doua aspecte atat de importante. Iar acum ne prezinta noile aparatori Pro-S Blade pentru tibie.

Au trecut deja cativa ani de cand atat jucatorii profesionisti, cat si cei amatori au inceput sa prefere mai degraba versiunile de aparatori minimaliste si confortabile, inspirandu-se de la starurile mondiale precum John Terry. Acest lucru are sens, deoarece asemenea aparatori nu stau in calea fotbalului din ziua de azi, unde o singura eroare tehnica sau un salt gresit poate duce la o catastrofa, iar siguranta jucatorului este astfel foarte importanta.

Totusi, G-Form a decis sa faca ceva cu privire la asta. Acest producator de aparatori pentru diferite sporturi, foarte cunoscut pentru inovatiile sale grozave si designul fresh al produselor, a hotarat sa-si imparta cunostintele si in lumea fotbalului. Designerii lor au dorit sa creeze aparatori pe care jucatorii sa nu le simta pe picioare, dar sa-i protejeze chiar si la cele mai mari impacturi, asa ca au dus totul cu un pas indraznet mai departe, prin noul lor produs Pro-S Blade.

G-Form Pro-S Blade shin guards

La prima vedere, toate privirile cad pe designul lor fresh. Jucatorii si fanii s-au obisnuit deja sa aiba un ciorap special separat peste aparatori, insa aceste aparatori moi si flexibile sunt ceva cu totul nou. Fiind atat de flexibile, aparatorile se ajusteaza perfect pe forma piciorului tau, deci nu trebuie sa-ti faci griji ca nu s-ar potrivi. Mai mult decat atat, noile Blade G-Form cantaresc aproape 76 de grame, fiind mai subtiri de 1 cm si devenindu-ti ca a doua piele. Insa cum te pot proteja niste aparatori moi de lovituri mai dure?

Aparatorile sunt realizate din cinci straturi ce contin tehnologii speciale precum RPT si un material de nailon balistic. Multumita lor, aparatorile se intaresc imediat la impact, distribuind energia pe intreaga suprafata si minimalizand astfel impactul la nivelul tibiei.

G-Form Pro-S Blade shin guards

G-Form Pro-S Blade shin guards

Impreuna cu Pro-S Blade, G-Form prezinta si familia largita a acestora: Pro-S Compact. Aceleasi tehnologii, acelasi confort, insa aparatorile si soseata alcatuiesc o singura piesa. Incearca-le si lasa-le sa te protejeze! Aceste aparatori neon sunt disponibile acum si pe marimile pentru copii.

G-Form Pro-S Compact Neon shin guards

G-Form Pro-S Compact Neon shin guards

Noile produse G-Form sunt disponibile acum exclusiv pe Top4Football.