NIKE X EA SPORTS
HYPERVENOM 3

Jumătate din populația lumii se consideră fani ai fotbalului. Iar în timp ce milioane de oameni își încalță ghetele pentru a ieși pe teren, jocul EA SPORTS FIFA este și mai popular. Pentru fiecare minut de fotbal jucat de jucătorii de elită din Prima Ligă din Anglia, în întreaga lume se vor juca 26.000 de ore de joc video EA SPORTS.

Nike X EA SPORTS Hypervenom 3 ediție limitată este a doua gheată creată în colaborare cu producătorul jocurilor FIFA. Modelul grafic de pe partea superioară este rezultatul tehnologiei de capturare a mișcării, utilizate pentru a reda mișcarea celor mai buni jucători din lume. Pe călcâi apare sigla reflectorizantă, inspirată de bara de progres legendară din jocurile FIFA. Elementele EA SPORTS suplimentare apar pe șoseta textilă, vârfurile metalice ale șireturilor și cutia ghetelor.

Cumparati acum

Create pentru jucători de succes, ghetele de fotbal cu crampoane pentru teren tare Nike Hypervenom Phantom 3 DF pentru bărbați sunt concepute pentru a crește viteza loviturii și a permite schimbările rapide de direcție pe gazon scurt.

Cumparati acum

Atingere

Partea superioară cu textură 3D revoluționară HYPERREACTIVE cu tehnologia All Conditions Control (ACC) facilitează controlul optim al mingii pe vreme umedă sau uscată. Tehnologia NikeSkin se mulează mai bine pe picior pentru o senzație mai naturală.

Cumparati acum

TEHNOLOGIA FLYKNIT

Tehnologia inovatoare Flyknit se adaptează complet la picior, combinând zone cu capacitate mare de aerisire, flexibilitate și fixare pentru o potrivire superioară, ca un al doilea strat de piele. Cablurile ultra-ușoare și super-rezistente se înfășoară în jurul părții din mijloc a tălpii și se integrează cu șireturile, pentru a asigura stabilitate în timpul mișcărilor laterale.

Cumparati acum

Tractiune

Zona de lovire Nike HyperReactive este prevăzută cu vârf flexibil pentru stabilitate ridicată, permițând lovirea și schimbarea rapidă a direcției pe teren dur. Modelul lateral în zig-zag asigură tracțiune pentru accelerare, frânare și lovituri laterale.

Cumparati acum