FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Mercurial Superfly vs. X17+ Pure Speed

Comparatie intre noile ghete de fotbal Nike si adidas

Pentru comparatia de azi, am ales doua perechi dintre cele mai rapide – Nike Mercurial Superfly V si adidas X17+Pure Speed. La prima vedere, aceste doua modele nu pot fi mai diferite una de cealalta, dar au in comun un lucru – nu te vor lasa niciodata in urma. Care le sunt caracteristicile si ce le face atat de speciale? Haide sa vedem!

nike vs adidas

Lansand cea de-a cincea generatie a celor mai populare ghete de fotbal, Nike introduce cateva inovatii care propulseaza atuul fotbalistilor la nivelul urmator. Multumita fetei lor Flyknit si Flywire, se muleaza perfect pe picior si iti ofera o senzatie unica de incredere. Fotbalistii iubesc suprafetele moi si controlul precis al mingii si asta este exact ce ofera ghetele Superfly. Ghetele sunt concepute pentru jucatori rapizi, motiv pentru care sunt asa de inguste si cantaresc doar 193 grame fiecare. Frictiunea dintre minge si picior la viteza mare este sustinuta de o fibra speciala Speed Rib, vizibila pe designul colorat al partii superioare. Mai mult decat atat, soseata Dynamit Fit Collar iti face piciorul mai puternic si mai stabil. Ghetele se contopesc pur si simplu cu picioarele si multumita greutatii reduse formeaza conditii ideale pentru un stil de joc agresiv supersonic, ajutat si de talpa exterioara cu crampoane in forma de sageti.

Ghetele X17+Pure Speed nu puteau fi mai diferite de atat la prima vedere. Unul dintre elementele majore este partea superioara dintr-o bucata cu tehnologie techfit si un design de dimensiuni medii. Se ajusteaza piciorului tau si se modeleaza asa cum iti doresti. O alta inovatie sunt sireturile ascunse, inovatie care a fost primita cu mare deschidere de catre fotbalisti, care in timp ce iti intareste picioarele, isi imbunatateste  forma aerodinamica a ghetelor si ofera un control perfect al mingii. Destul de inteligent, nu? Structura excelenta a calcaiului parca iti imbratiseaza piciorul, ca tu sa poti schimba directia imediat, confortabil si elegant, chiar si in pozitii dificile. Daca te intrebi cum se simt acele sireturi ascunse, doar incalta ghetele si vei uita imediat de ele!

nike vs adidas

Intrebarea fundamentala este: Nike sau adidas? De data aceasta, vom alege ambele variante, deoarece ambele au adus inovatii mari in lumea pantofilor sport, care vor fi foarte greu de invins. Acum, totul depinde doar de tine si de modelul pe care ai vrea sa-l incerci. Vino pe Top4Football pentru a-ti alege modelul.

Jakub Jonáš - Top4Football