End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Nike Superfly CR7 Melhor

Nike a publicat o editie speciala a ghetelor Mercurial CR7 Melhor.

Cristiano Ronaldo castiga trofee individuale pe banda rulanta, de aceea lansarea editiilor limitate a magicianului portughez a devenit o traditie pentru Nike. De data aceasta cel de-al cincilea capitol al editiei de ghete CR7 este exceptional. Designul lor usor imbunatatit scoate in evidenta apararea titlului de cel mai bun jucator de fotbal din lume si aduce un omagiu acestui trofeu. 

Nike Mercurial Superfly CR7

Nike a adaugat o nunata de platina la colectia CR7 pentru a celebra numirea de cel mai bun fotbalist din lume pentru al doilea an la rand. In titlurile din anii anteriori Nike a veniti cu editii super-limitate, impodobite cu o gramada de numere caracteristice care marcheaza tot felul de recorduri ale acestui nativ din Madeira. De data aceasta designul este foarte special si completeaza intr-un mod elegant al cincilea capitol Cut to Brilliance.  

Nike Mercurial Supefly CR7

Editia Melhor, in portugheza "cea mai buna", se diferentieaza de editia a cincea prin emblema de platina CR7 si talpa cromata. Totusi, multumita designului reflectorizant, emblema straluceste sub lumina. Pur si simplu briliant! Sunt doua moduri in care poti avea aceasta editie limitata: fie devii cel mai bun jucator din Europa, fie vii pe Top4Football si iti alegi ghetele.

Jakub Jonáš - Top4Football