End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Nike Mercurial LVL UP

Probabil cele mai cunoscute ghete de fotbal din toate timpurile celebreaza o aniversare. De douazeci de ani, Nike Mercurial a fost un sinonim pentru viteza, agilitate si energie si nu doar pentru forma curajoasa, ci pentru inventiile tehnologice si designul atragator. Pentru a celebra o astfel de ocazie, Nike a realizat o editie speciala care onoreaza mostenirea stramosilor lor.

Nu este o alta metoda de a celebra asta decat cu un look extraordinar. Acesta duce mai departe mostenirea multor altor modele Mercurial, pe care sute si mii de fani ai fotbalului le-au iubit. Printul alb care acopera intreaga gheata pare simplu, dar nu e deloc asa. La fel ca logo-ul Nike, aplica un stil Safari memorabil, care a cucerit lumea in 2010 si nu poate lipsi din aceasta conexiune exclusiva. Combinatia de neuitat dintre alte culori extraordinare este ilustrata intr-o dunga colorata care se intinde de la partea de sus a calcaiului pe toata suprafata talpii.

Nike Mercurial Superfly LVL UP

Din 1998, imprimeuri de leopard, constelatii sau culori reflectorizante au acompaniat ghetele initial inspirate de jucatorul brazilian Ronaldo. In 20 de ani, lista jucatorilor care au purtat aceste ghete a devenit mult prea lunga pentru a-i putea mentiona pe toti si la fel e si in cazul trofeelor castigate de acesti jucatori. Ghetele Nike Mercurial au scris, scriu si inca vor mai scrie istorie. Noul model LVL UP incepe un nou capitol. Fii o parte din el. Fii pregatit, fii Mercurial.

Nike Mercurial Superfly LVL UPNike Mercurial Superfly LVL UPNike Mercurial Superfly LVL UPNike Mercurial Superfly LVL UP

Alatura-te lui Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé si altor superstaruri si incalta noile ghete Nike Mercurial. In curand pe Top4Football.