FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Nike lanseaza ghetele de fotbal Mercurial din seria "Dream Speed".

Nike lanseaza prima editie a noilor ghete Mercurial. Colectia “Dream Speed” subliniaza ambitiile si visele fiecarui jucator. Ca sa le faci sa devina realitate iti trebuie un echipament special: ghetele de fotbal Nike Mercurial “Dream Speed”. Acestea dezvaluie visul fiecarui jucator, dar si sperantele si efortul depus, fiind purtate exclusiv de Samantha Kerr, Cristiano Ronaldo si Kylian Mbappé, care au viteza in ADN.

Cristiano Ronaldo

Editia Nike Mercurial “Dream Speed” prezinta un design unic ce include toate elementele vitezei. Este una dintre primele editii in pregatire, care vor fi vazute tot mai des in urmatoarele sezoane,luand toate privirile cu detaliile modelului lor perforat, linii simple si diverse coduri de culori. Combinatie de albastru cu aceste modele aduce aminte de conceptul unei plan.Nike Mercurial "Dream Speed"

Nike Mercurial "Dream Speed"

Ghetele de fotbal intruchipeaza miscarea si imprevizibilul, chiar si atunci cand sunt nemiscate datorita executatiei grozave ale detaliilor si a elementelor colorate. Sireturi sclipitoare, culori metalice si un design viu ofera ultima retusare a acestei piese de arta. Simbolurile “001” de pe calcai sunt o alta carasteristica importanta care aminteste ca este prima editie din noua serie. 44,7 km/h reprezinta viteza ideala a fiecarui fotbalist si viteza de top la care a ajuns ghepardul Kylian Mbappé.

Nike Mercurial "Dream Speed"

Nike Mercurial "Dream Speed"

In ultimul rand, dar nu in cele din urma, inscriptia "MDS" pe partea laterala necesita si ea atentie. Si mesajul nu este greu de descifrat de data aceasta, fiind pentru seria Mercurial Dream Speed, care inlocuieste logo-ul CR7 a editiei de succes a magicianului portughez. Nike se axeaza pe colectia exclusiva intr-un spectru mai larg de jucatori, incepand cu cei de neoprit si greu de prins.

Nike Mercurial "Dream Speed"

Acum poti avea ghetele de fotbal din noua colectie Nike Mercurial "Dream Speed" direct din magazinul nostru online Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football.