End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Nike Mercurial Dragonfly

Drumul spre perfectiune nu se termina niciodata, evolutia este de neoprit. Nike depaseste din nou limitele vitezei cu noua generatie de ghete Nike Mercurial Superfly si Mercurial Vapor, inspirate de o insecta eleganta, eficienta si extrem de rapida - libelula.

Cumpara Superfly

Nike Mercurial Dragonfly

Ce e nou? Noile arme ar putea, la prima vedere, sa arate la fel ca predecesoarele lor, dar privind dincolo de infatisare, adevarul este exact opusul. Mercurial Dragonfly introduce multe functii tehnologice noi pentru a asigura o potrivire si mai confortabila si o atingere naturala perfecta care ajuta la mentinerea controlului la viteze maxime. Punctul culminant ramane accelerarea si ritmul fara compromisuri.

Nike Mercurial Dragonfly

Aripile libelulelor au fost inspiratia pentru noul exterior Vaporsite, care in locul unui singur strat utilizeaza patru straturi diferite, extrem de subtiri. O astfel de stratificare ofera, la fel ca si pentru o libelula, rezultate mai bune decat orice altceva de pana acum. Dar inspiratia venita de la rapida insecta nu se opreste aici, deoarece talpa a primit, de asemenea, o imbunatatire semnificativa. Talpa nu mai este despartita, iar partile din fata si din spate sunt acum conectate cu o baza (ca ocoloana vertebrala subtire), oferind o tractiune si o acceleratie imbunatatita.

Cumpara Vapor

Nike Mercurial Dragonfly

Noua generatie de ghete de fotbal Nike Mercurial e disponibila acum online, intr-un spectru de culori nebune. Fii primul dintre norocosii care isi aleg perechea.

Cumpara Mercurial