End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Nike Mercurial CR7 "Capitolul 6"

Nike tocmai a lansat al saselea capitol din legendarele ghete de fotbal Mercurial pentru Cristiano Ronaldo, numite Born Leader.

Nike a prezentat penultimul capitol al seriilor actuale de ghete de fotbal Mercurial pentru Cristiano Ronaldo, ce subliniaza rolul CR7 de capitan in echipa nationala a Portugaliei. Al saselea capitol cu semnificativul nume Born Leader s-a format pentru prima data in ultima generatie a ghetelor de fotbal Mercurial Superfly 360, cu elemente normale, detaliate, ce subliniaza cariera excelenta a lui Ronaldo in echipa nationala.

Cristiano Ronaldo a devenit capitanul echipei nationale a Portugaliei in 6 Februarie, 2007, la numai o zi dupa ce a implinit 22 de ani. Urmatorul an a devenit capitanul principal al echipei, incepand sirur de recorduri ale meciurilor, purtand banderola sa de capitan pe brat. Cristiano a devenit un capitan innascut atat pe teren, cat si in afara acestuia.

In al saselea capitol al seriei CR7, Nike s-a focusat pe rolului de capitan avut de Ronaldo in echipa nationala. De aceea modelul acestor ghete prezinta culori traditionale portugheze. Pe calcai vei gasi o emblema decorativa cu litera C, de la Capitan. Iar logo`ul Nike caracteristic iti va atrage atentia, realizat ca o busola folosita pentru navigare - un tribut al timpurilor faimoase in care Portugalia era un mare imperiu naval.

Cu acest model Nike, atat tu, cat si jucatorii cei mai mici pot experimenta ceea ce Cristiano simte inainte sa incalte aceste ghete, de aceea modelul Superfly este disponibil si in marimile pentru copii. Noua colectie Nike Mercurial CR7 este disponibila in magazinul nostru online, cat si in magazinele fizice Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football