End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Nike "Just Do It" Pack

In alb, in timp ce toata lumea te priveste. Cel mai mare eveniment sportiv al anului urmeaza, iar Nike isi scoate asul din maneca, prin colectia nou-nouta de ghete de fotbal Just Do It, care va fi purtata de toti fotbalistii Nike la Cupa Mondiala.

Nike Just Do It pack

Lansarea a fost extraordinara ca de-obicei. Nike a prezentat o colectie de vara variata, cu o explozie de alb pur in design, cu talpi stralucitoare in diferite culori pentru diverse modele. O strategie dominanta, cu multe eforturi facute pentru a excela in cea mai pompoasa scena din lume si o mica intoarcere in colectia Clash din 2012, de la Europa League, a carui design aminteste de ultima colectie.

Simplitatea este trasatura principala a acestei colectii, reflectata in albul laptos al designului. Aceasta culoare inocenta este in contrast mare cu talpile excentrice, ale caror culori difera de la model la mode: portocaliul caracteristic (Mercurial 360), verdele stralucitor (Hypervenom), rosul inchis (Magista) si turcoaz (Tiempo).

Asa cum Nike are obiceiul, detaliile de pe toate ghetele de fotbal sunt unice si ele. Cea mai importanta dintre acestea este calcaiul, cu un triunghi ce contine 32 de linii, reprezentand toate cele 32 de tari care participa la Cupa Mondiala. De asemenea, este locul in care creativitatea poate fi afisata, iar jucatorii pot avea un steag national imprimat sau orice alt logo reprezentant tara lor.

Nike Mercurial and Magista

Nike Tiempo and Hypervenom

Colectia de ghete de fotbal Nike Just Do It va fi disponibila in magazinele noastre, cat si pe Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football.

ZOOM SUPERFLY 9 ELITE CR7 SG-PROAC
nike
Mercurial Zoom Superfly 9 Elite CR7 FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE SG-PROAC
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
PHANTOM GT2 ELITE DF FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
ZOOM VAPOR 15 ELITE CR7 FG
nike
PHANTOM GT2 ELITE DF FG
nike
PHANTOM GX ELITE DF FG
nike
28. 2.
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
Nou
Anterior
Urmatorul