FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

NIKE HYPERVENOM MONTEBELLUNA

Montebelluna este pentru unii oameni un oras necunoscut din nordul Italiei, insa pentru cunoscatori este un paradis. Un loc unde timp de 20 de ani cele mai reprezentative ghete de fotbal Nike au fost fabricate pentru cei mai faimosi fotbalisti. Si pentru a sarbatori aceasta aniversare, orasul este onorat de propria colectie de ghete de fotbal, create prin transformarea primei perechi Nike Air GX intr-un model Hypervenom.

Nike Montebelluna

In 1996, Nike a deschis o fabrica de success in Montebelluna, Italia. Si exact asa poti descrie locul in care aceste ghete de fotbal premium au fost create – un succes. Locul natal al celor mai reprezentative ghete de fotbal de pe piata a devenit un sinonim pentru loialitatea si determinarea in a produce opere de arta. Astazi, aici se creeaza ghete de fotbal personalizate pentru cei mai mari atleti ai acestui brand. Cand vezi armele totale din picioarele lui Cristiano Ronaldo, poti paria ca au fost create aici.

Acum, o editie limitata a legendarelor Nike Air GX din 1997 au aparut. Transformand stilul lor old-school in moda fotbalului modern, creatorii lor au improspatat si rearanjat designul de acum douazeci de ani in urma, care ar fi parut prea simplist si nu foarte usor de placut. Totusi, atunci a fost momentul cand albastrul acela intens folosit a pregatit calea erei ce urma sa vina – ghetele de fotbal Mercurial cu designul lor colorat.

Varianta moderna combina partea superioara din piele cu tehnologia Flyknit. Aceasta tehnologie atat de des folosita a inlocuit acea lamba din anii `90. Asa cum este normal, ghetele de fotbal sunt de asemenea mai usoare cu aproximativ 35%.

Nike s-a jucat cu detaliile caracteristice, asa ca pe calcai au imprimat steagul Italian impreuna cu stema orasului. Acest proiect arata pasiunea nemarginita care incepe cu gandirea unei idei si sfarseste cu modelul de ghete de fapt creat
.
Nimeni nu ar fi putut sa boteze mai bine aceasta noua editie limitata decat atacantul Mauro Icardi, jucand pentru Inter Milan, care a purtat aceste ghete pentru a marca un hat-trick in derby-ul Milano impotriva AC. Jos palaria!

Jakub Jonáš - Top4Football