End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM
nike cr7

CONSTRUIT PE VISURI

CÂND M-AU DESCOPERIT, S-A SCHIMBAT TOTUL. MI-AM ANTRENAT CORPUL, MINTEA ȘI ABILITĂȚILE CA SĂ ÎMI CÂȘTIG NUMĂRUL DE PE TRICOU. RECORDURILE, GOLURILE, TROFEELE - AU TOT VENIT. AM JUCAT CU PASIUNE ȘI AM CONDUS CU MÂNDRIE. UN VIS ESTE CEL CARE M-A ADUS AICI. VIITORUL FOTBALULUI VA FI CONSTRUIT PE VISURI.

Cumpara acum

1. SAVAGE BEAUTY

nike cr7
PRIMUL DINTRE CELE ȘAPTE CAPITOLE DESPRE GHETELE DEDICATE, MERCURIALUL CU A SA FRUMUSEȚE SĂLBATICĂ ESTE INSPIRAT DE CĂTRE PATRIA VULCANICĂ A LUI RONALDO, MADEIRA. CRESCÂND ÎNCONJURAT DE UNUL DINTRE CELE MAI DISTRUGĂTOARE FENOMENE NATURALE, PASIUNEA APRIGĂ ȘI ABILITĂȚILE EXPLOZIVE DE PE TERENUL DE JOC ALE LUI RONALDO SUNT CAPTATE ÎN GRAFICA VIBRANTĂ, ÎN ȘASE CULORI, CARE CURGE DE LA VÂRF LA CĂLCÂI.

2. NATURAL DIAMOND

nike cr7
GHEATA NATURAL DIAMOND A FOST INSPIRATĂ DE MOMENTUL ÎN CARE RONALDO A PĂRĂSIT MADEIRA PENTRU A-ȘI ÎMPLINI VISUL DE A DEVENI CEL MAI BUN DIN LUME. DESIGNUL GHETEI ADUCE UN TRIBUT MODULUI ÎN CARE PRESIUNEA A LUSTRUIT ȘI A RAFINAT JOCUL LUI CR7, PRIN INTERMEDIUL UNUI STRAT SUPERIOR LUCITOR ȘI O TEXTURĂ BOLOVĂNOASĂ A CĂLCÂIULUI, CARE DEVINE MAI FINĂ CĂTRE VÂRF.

3. DISCOVERY

nike cr7
AL TREILEA CAPITOL DIN ACEASTĂ SERIE DE GHETE ESTE INSPIRAT DE PERFORMANȚA LUI RONALDO DIN LISABONA, DE LA 6 AUGUST 2003. SPECTACOLUL DE ATUNCI L-A EVIDENȚIAT CA UNUL DINTRE CELE MAI STRĂLUCITOARE NOI TALENTE EUROPENE ȘI I-A CÂȘTIGAT MUTAREA LA MANCHESTER ȘI ÎN PREMIER LEAGUE. DESIGNUL GHETEI SĂRBĂTOREȘTE ACEL MOMENT, PRINTR-O GRAFICĂ PUNCTATĂ, CU REFLECȚII SUBTILE, CARE RECREEAZĂ MODELELE VALURILOR DE PE CLASICUL CHROME MERCURIAL VAPOR - GHEATA PE CARE O PURTA RONALDO PRIMA DATĂ CÂND A FOST OBSERVAT.

4. FORGED FOR GREATNESS

nike cr7
INSPIRATĂ DE ȘEDEREA SA LA MANCHESTER, GHEATA FORGED FOR GREATNESS MERCURIAL SĂRBĂTOREȘTE MOMENTUL ÎN CARE CR A DEVENIT „CR7”. GHEATA ADUCE UN TRIBUT PERIOADEI EXPLOZIVE DE CINCI ANI DIN ANGLIA, ATUNCI CÂND A ÎMBRĂCAT FAIMOSUL TRICOU CU NR. 7 ȘI A EVOLUAT DE LA TALENT BRUT LA IDOL MONDIAL. DESIGNUL ÎMBINĂ O TALPĂ COMPLET ROȘIE CU O PARTE SUPERIOARĂ CU ASPECT METALIC, CARE ÎI REFLECTĂ TRANSFORMAREA PRIN INTERMEDIUL UNEI COLORATURI INSPIRATE DIN OȚELUL TOPIT.

5. CUT TO BRILLIANCE

nike cr7
DUPĂ UN TRANSFER RECORD, RONALDO A AJUNS ÎN MADRID, UNDE AVEA SĂ-ȘI PERFECȚIONEZE JOCUL. ACEASTĂ GHEATĂ ESTE O APRECIERE PENTRU CELE MAI MARI MOMENTE DIN CARIERA SA FĂRĂ EGAL. MODELUL CURAT CU DIAMANT FRACTALIC INSCRIPȚIONAT PE PARTEA SUPERIOARĂ ESTE INSPIRAT DE PRIMUL MERCURIAL CU CARE A DEBUTAT LA MADRID. FIRE FLYKNIT MULTICOLORE, ALĂTURI DE UN ÎNVELIȘ IRIDESCENT PE PARTEA SUPERIOARĂ, REPREZINTĂ LUMINA CARE STRĂLUCEȘTE PRINTR-UN DIAMANT, SIMBOLIZÂND PERFORMANȚELE ZDROBITOARE DE RECORDURI ALE LUI RONALDO.

6. BORN LEADER

nike cr7
AL ȘASELEA CAPITOL DIN MOȘTENIREA GHETELOR LUI CR7 SPUNE POVESTEA ABILITĂȚII SALE DE A CONDUCE PORTUGALIA CĂTRE VICTORIE - FIE DE PE TEREN, FIE DE PE BANCĂ. CULORILE EDIȚIEI SPECIALE SUPERFLY 360 SUNT INFLUENȚATE DE ECHIPAMENTELE DE DEPLASARE DIN TRECUT ALE PORTUGALIEI, IAR GHEATA PREZINTĂ MODELE CU BILĂ DE TUN, INSPIRATE DIN ISTORIA MARITIMĂ A ȚĂRII.
nike cr7
nike cr7

Fit

MODELUL CONSTRUIT LA 360° ȘI MANȘETA FLYKNIT SE ADAPTEAZĂ LA PICIOR CA UN AL DOILEA STRAT DE PIELE.

Cumpara acum
nike cr7

Touch

MICROTEXTURA FLYKNIT OFERĂ O ATINGERE PRECISĂ LA VITEZE MARI.

Cumpara acum
nike cr7

Traction

MATERIALUL REVOLUȚIONAR PE PARTEA FRONTALĂ A TĂLPII OFERĂ ADERENȚĂ EXACT ACOLO UNDE AI NEVOIE.

Cumpara acum
cr7
cr7
cr7
cr7
cr7
cr7
cr7
cr7
cr7