Pana la -70 % reducere Cumpara acum

Nike Blueprint

Blueprint reprezinta un plan amanuntit. Si, de asemenea, cea mai noua colectie de ghete de fotbal de la Nike. Care este planul pentru asta? Sa cuceresti terenul, desigur.

Ar trebui sa-ti elaborezi propriul plan cum sa faci asta. Dar poti purta cele mai noi ghete de la departamentul de crampoane Nike in timp ce o faci. La Nike, s-au intors cu totii la inceput, la plansa lor de desen, ce altceva ai de facut, cand doresti sa imbunatatesti una dintre cele mai legendare perechi de ghete de fotbal din toate timpurile - Mercurialele. Acestea sunt primele care sunt introduse in colectie. Phantom si Tiempo vor urma in curand. Primii care poarta aceste frumuseti albastru deschis sunt Cristiano Ronaldo si Kylian Mbappé impreuna cu Sam Kerr din Chelsea. Si poate si tu?

Ce e nou?

Aceasta este noua generatie? O intrebare grozava, multumesc. Numarul de generatii este inca 8 pe Nike Mercurial Superfly si 14. pe Mercurial Vapor, deci nu chiar. Este in principal noua generatie de design. Pentru ca aceste cizme au fost reproiectate pentru a sublinia si mai mult cea mai mare putere a lor - viteza. Zonele cheie ale cizmei, pentru driblinguri precise, pase si lovituri, sunt evidentiate cu culori contrastante. Calcaiul a capatat un nou aspect atunci cand „aripile Speed” au fost inlocuite cu Mercurial M intr-un inel. Destul de unic este si Swoosh-ul lateral, format din 30 de straturi. Gama Blueprint implementeaza si alte elemente specializate pentru o performanta si mai buna.

Blueprint

Technologie

Nu a existat nicio retinere cand vine vorba de tehnologie. ACC, controlul tuturor conditiilor tedy vine de la sine. Textura aderenta care acopera toata partea superioara, Vaporposite, functioneaza si pentru un control adecvat al mingii, indiferent de vreme. Talpa sensibila inovatoare garanteaza cel mai bun raspuns posibil la dribling si schimbari de directie la viteze mari. In timp ce NikeGrip iti tine in mod fiabil piciorul pe loc in interiorul ghetei. Si pentru o conexiune si mai buna a piciorului si ghetei exista capatul Flyknit asemanator sosetei, care se gaseste pe Mercurial Superfly. In timp ce Vapor tine de designul clasic de taiere joasa.

Care sunt variantele din care poti alege?

Pe langa varianta de glezna, poti sa alegi in mod natural in functie de tipul de talpa de care ai nevoie. Ai nevoie de crampoane clasice pentru teren ferm, sau cele pentru teren artificial, sau ceva si mai puternic? Ambele versiuni pentru teren moale, fie ca este vorba de Mercurial Vapor 14 Elite SG-Pro, sau Mercurial Superfly 8 Elite SG-Pro AC sunt echipate cu tehnologia Anti-clog care respinge noroiul si murdaria de pe talpa. Si dupa cum am mentionat mai sus, urmeaza mai multe din colectia Blueprint.

Superfly & Vapor

In concluzie, desi nu este noua generatie de crampoane Mercurial, Phantom sau Tiempo, aceasta este una bine facuta de Nike. Designul atractiv este bine completat de cele mai noi tehnologii pe care le pot avea ghetele de fotbal in zilele noastre. Ce am putea cere mai mult? Ce zici de un sac de sala gratuit!? Este inclus.