End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Nike Mercurial Vapor NJR Silêncio

Revenirea lui Neymar se apropie tot mai mult, iar Nike s-a asigurat ca va fi una epica si plina de stil, lansand a noua editie de ghete dedicate artistului brazilian, de data aceasta numita Silêncio.

Nike Mercurial Vapor NJR Silêncio Elite FG

Din moment ce a devenit cel mai scump jucator de pana acum, acesta s-a aflat sub o presiune foarte mare. Toti ochii au fost atintiti pe el. Totusi, reuseste sa inscrie gol dupa gol, sa stranga victorii dupa victorii si, in special, sa bucure milioane de fani din intreaga lume cu abilitatile sale magice. Cum poate sa le faca pe toate?

Silêncio.

Momentul in care intreaga lume tace, momentul de pace absoluta. In aceasta stare de spirit brazilianul isi invinge oponentii, decide meciurile si isi joaca jocul cat mai creativ, rapid si unic. Exact aceste momente sunt celebrate prin noile ghete.

Nike Mercurial Vapor NJR Silêncio Elite FG

Designul ghetelor Mercurial Vapor se evidentiaza prin combinatia sa de negru cu alb, cu un model "Shhh" imprimat repetat. Aceasta venind de la un tatuaj localizat pe degetul aratator al lui Neymar, care confirma cat de mult inseamna asta pentru el. Semnul Nike, textul "NEYMAR" printat cu o coroana pe calcai si alte detalii sunt colorate cu rosu pentru a se potrivi perfect cu tricoul de acasa al echipei sale Paris Saint-Germain, pe care starul nostru il va imbraca destul de curand.

Cand vine vorba despre tehnologiile folosite, noile ghete nu sunt diferite fata de ultima generatie de Nike Mercurial Vapor. Micro textura Ultra-light Flyknit din partea superioara si talpa minimalista sunt o arma adevarata pentru jucatorii rapizi, pentru a maximiza viteza lor si performanta generala. Jocurile decisive ale sezonului sunt chiar dupa colt. Fii Mercurial si incheie jocul in viteza si, eventual, in aceeasi stare de pace interioara precum Neymar.

Nike Mercurial Vapor NJR Silêncio Elite FGNike Mercurial Vapor NJR Silêncio Elite FGNike Mercurial Vapor NJR Silêncio Elite FG

Noile ghete Nike Mercurial Vapor NJR Silêncio sunt deja disponibile pe Top4Football.

Mikoláš Bartoš – Top4Football.