End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Molten - mingea oficiala Europa League

Precizie si rafinament. Taramul Rasaritului a impresionat mereu cu aceste caracteristici, asa ca nu e de mirare ca brandul Molten intra pe scena europeana cu ultima sa minge de fotbal. Nu ai auzit pana acum de ea? Haide sa ti-o prezentam atunci.

Molten - mingea oficiala Europa League

Cand anumiti entuziasti ai fotbalului au auzit ca aceasta marca japoneza Molten va fi furnizorul exclusiv al mingilor faimoasei Europa League, nu au fost destul de siguri ce sa creada, deoarece aceasta companie din Asia nu a mai fost in lumina reflectoarelor mondiale de ceva timp. Iar compania a venit cu aceasta minge ce ofera o structura convergenta suprafetei, intr-un stil mai mult decat impresionant. Ai inteles descrierea? Ei bine, este confectionata dintr-un material fin, fara cusaturi, care continua sa se contracte. Ca rezultat, suprafata sa absoarbe in mod egal apa, pentru a asigura o performanta extraordinara chiar si in conditii dificile. Mai mult, suprafata incretiturilor ofera mingii stabilitate in aer pentru suturi si pase mult mai precise.

Designul sau se aseamana cu undele energetice, simbolizand meciurile din Europa League, pline de energie. Sa inceapa spectacolul!

Vino sa iei mingea de fotbal Molten din magazinul nostru online Top4Football sau din magazinele noastre fizice.

Jakub Jonáš - Top4Football.