FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Global boot spotting 

A fost o saptamana foarte solicitanta, plina de performante excelente in fotbal, care au dat sansa ultimelor editii ale ghetelor de fotbal sa isi faca simtita prezenta. De data aceasta, selectia noastra este dominata de atacanti, asa ca, hai sa ti-i prezentam.

Lionel Messi (FC Barcelona) – adidas Nemeziz 18.1

Leo Messi a incaltat ultima combinatie de culori Nemeziz 18.1 din Exhibit Pack. A fost pentru prima data cand acest semi-zeu argentinian a preferat alte ghete decat cele din propria sa serie. Ei bine, nu e de mirare! Aceasta culoare i se potriveste perfect lui Leo. Si, desigur, a inscris de trei ori in doar doua meciuri purtand aceste ghete. Tipic Leo.

Lionel Messi

Gonzalo Higuaín (FC Chelsea) – Nike Phantom Venom 

In cazul in care reprezentantii Nike au visat vreodata la prezentarea perfecta a noii lor comori, PhantomVNM, Gonzalo Higuaín, le-a fost sigur pe plac. Primul sau meci acasa pentru Chelsea si doua goluri exclusive inscrise, au aratat clar ca o noua forta tocmai ce-a intrat in joc.

Gonzalo Higuaín

Krzysztof Piatek (AC Milán) – adidas X 18+

Examinand putin adversarii in primul meci de liga, determinand slabiciunile lor si muscand de doua ori in meciul ulterior al cupei. Exact asa si-a inceput misiunea atacantul polonez, Krzysztof Piatek, purtand tricoul faimosului AC Milan. Weekendul trecut, cometa acestui sezon a asigurat un egal pentru Milan, pe stadionul olimpic AS Roma. Iar ghetele adidas X 18+ din ultima colectie Exhibit Pack i s-au potrivit perfect.

Krzysztof Piatek

Sergio Agüero (Manchester City) – Puma ONE 19.1

Parca a fost nascut pentru astfel de meciuri. Sergio Agüero a lovit chiar atunci cand Manchester City avea cea mai mare nevoie. O data si inca o data si inca o data. De data aceasta, impotriva lui Arsenal, marcand pentru a zecea oara un hat-trick in Premier League. Este acum pe al doilea loc, dupa legendarul Alan Shearer cu 11 head-trick-uri. E doar o chestiune de timp.

Sergio Agüero

Vinicius Junior (Real Madrid) – Nike Mercurial Vapor XII

Cand l-au cumparat, nimeni din acest maret club nu s-a indoit ca acest tanar jucator va fi exceptional. Iar acum, tanarul si salbaticul Vinicius castiga atat inimile fanilor, cat si ale managerilor clubului pe teren. Impreuna cu alti jucatori, a introdus ghetele Nike Mercurial din colectia Game Over, intr-un design cu totul nou.

Vinicius Junior

Jakub Jonáš - Top4Football.