Pana la -70 % reducere Cumpara acum

Celebreaza intoarcerea pe teren a fotbalului

Castiga echipament Puma pentru echipa ta

Pot suspenda ligile de fotbal, dar nu pot suspenda dragostea noastra pentru fotbal. Revenirea la terenurile de fotbal este lenta si constanta, dar credem ca de data aceasta este definitiva. Mirosul de iarba, ghetele de fotbal pe picioare, dar mai ales spiritul de echipa din vestiare, sarbatoreste cu noi tot ceea ce ne-a lipsit atat de mult.

Puma kit

Fii un teamplayer si castiga pentru echipa ta un set complet de echipamente fotbal si multe altele. Ca si coleg de echipa, iti vom vizita clubul si te vom face sa te simti profesionist pentru o zi. Vom pregati pentru tine o sedinta foto speciala deci vei avea o imagine perfecta a echipei si portrete ale jucatorilor si poate, speram, ca putem sarbatori impreuna trei puncte.

Puma kit

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi cateva lucruri despre tine si despre echipa ta si sa ne impartasesti motto-ul, citatul sau practic orice iti conduce echipa mai departe. Poate fi o expresie motivationala pe care antrenorul tau o foloseste, un grafitti intr-un vestiar, indiferent ce este pentru echipa ta. Poti participa la concurs pana pe 14 iunie 2021, dupa aceea, vom alege primele 10 raspunsuri care vor merge direct in sondajul fanilor de pe Instagram.

Castigatorul primeste:

 Set complet de kituri de fotbal cu marca 11teamsports
 Echipa profesionista de fotografiere a jucatorilor
 Colegi de echipa pe termen lung

Concursul s-a incheiat!

11Teamsports x Puma