FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Cadouri de fotbal pentru copii în funcție de vârstă - Ce să cumpărați de Crăciun sau chiar de ziua de naștere?

Căutați cadourile perfecte pe tema fotbalului pentru tinerii pasionați de fotbal? Fie că este vorba de Crăciun, de o zi de naștere sau doar pentru că vă oferim cele mai bune cadouri pentru fotbaliști și fani ai fotbalului de diferite grupe de vârstă. Pe site-ul nostru, veți găsi o gamă largă de cadouri fantastice pe tema fotbalului, care vor pune zâmbetul pe fața oricărui copil. Să vedem ce să cumpărăm pentru copii de diferite categorii de vârstă:

Cadouri de fotbal pentru copii de 0-3 ani

Pentru cei mai tineri fani ai fotbalului, cadourile ideale sunt cele care le încurajează interesul pentru acest sport:1

Ghete de fotbal 

Începeți cu ghetele de fotbal adorabile și minuscule, concepute pentru cele mai mici picioare. Aceste ghete în miniatură nu numai că vor arăta adorabil, dar îi vor face și să se simtă ca un viitor superstar al fotbalului. Mărimile pantofilor pentru copiii sub 3 ani pot varia de la 17 (UK 1) la 28 (UK 10,5).

Ghete de fotbal pentru copii

Mingi de fotbal Size 1

O mini minge de fotbal (mărimea 1) este perfecta pentru cei mici. Este ușoară și ușor de manevrat, permițându-le să-și exerseze abilitățile de dribling și lovituri cu piciorul într-un mod distractiv și sigur.

Mingi de fotbal

Tricouri de fotbal

Obțineți pentru cei mici primul tricou de fotbal cu sigla echipei lor preferate. Este un cadou drăguț și memorabil care îi va face să se simtă parte din lumea fotbalului încă de la început.

Tricouri

Cadouri de fotbal pentru copii de 3-9 ani

Puteți alege dintre următoarele cadouri pentru această grupă de vârstă:2

Ghete de fotbal

La această vârstă, crampoanele încetează să mai fie doar un accesoriu estetic și devin o parte cu drepturi depline a echipamentului tinerilor jucători de fotbal. Mărimile pentru această grupă de vârstă variază de la 27 la 38.

Ghete de fotbal pentru copii

Mănuși de portar

Pentru portari aspiranti, o pereche de manusi de portar este un cadou fantastic. Îi va încuraja să îmbrățișeze rolul de portar și să-și exerseze salvarile.

Mănuși de portar

Mingi marimile 2 si 3

Pe măsură ce cresc și mingile lor pot crește. Marimea 2 este ideala pentru copiii cu varsta de pana la 5 ani si marimea 3 pana la 9 ani, oferind un control mai bun, precizie si putere in lovituri.

Mingi de fotbal

Conuri de antrenament

Ajutați-i să-și perfecționeze driblingul și agilitatea cu un set de conuri de antrenament. Aceste conuri colorate pot fi folosite pentru a crea exerciții distractive și provocatoare în curtea din spate sau în parc.

Conuri de antrenament

Cadouri de fotbal pentru copii de 9-15 ani

Pentru copiii mai mari care se antrenează deja pe terenul de fotbal, sunt potrivite următoarele cadouri:3

Genți și rucsacuri de fotbal

Fiecare fotbalist, tânăr sau nu, are nevoie de o geantă elegantă pentru a-și transporta ghetele și echipamentul prețios. 

Genți și rucsacuri

Mingi de fotbal Size 4

Trecerea la o minge de marime 4 pentru manevrabilitate și precizie îmbunătățite. Este dimensiunea perfectă pentru această grupă de vârstă și îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile în continuare. 

Mingi de fotbal

Aparatori

Siguranța este esențială. Echipează-i pe cei mici cu apărătoare pentru a-și proteja picioarele în timpul jocurilor și sesiunilor de antrenament. Aparatorile vin în diferite modele, astfel încât să puteți alege culoarea sau echipa preferată. 

Aparatori

Cadouri de fotbal pentru copii cu vârsta peste 15 ani și adulți 

Pentru copiii mai mari și adolescenții care devin pasionați de fotbal, aceste cadouri sunt ideale:4

Ghete de fotbal pentru adulți

Pe măsură ce ajung la vârsta adultă, surprinde-i cu o pereche de ghete de fotbal de înaltă calitate, care se potrivesc cu stilul și nevoile lor de performanță. Tratează-i cu tot ce este mai bun!

Ghete de fotbal

Mingi de fotbal Size 5

Treceți la mingi de fotbal de dimensiune completă (mărimea 5) pentru jocuri mai provocatoare și o pregătire mai bună pentru meciurile competitive.

Mingi de fotbal

Tricouri de fotbal

Continuați tradiția cu un tricou de fotbal nou-nouț al echipei lor favorite. Este un cadou atemporal pe care orice fan al fotbalului îl va aprecia.

Fanshop

În concluzie, găsirea unor cadoului perfecte pe tema fotbalului pentru copii și adulți este ușoară cu 11teamsports. Indiferent de grupa de vârstă, vei descoperi o selecție largă de produse pentru a face specială ziua oricărui fan al fotbalului. Așa că, fie că este Crăciun, o zi de naștere sau orice ocazie, pune-le zâmbetul pe buze cu aceste cadouri fantastice de fotbal.