End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Suntem o companie tanara si activa in domeniul sportiv e-commerce. De 8 ani construim reteaua de magazine specializate Top4Football, Top4Running, Top4Fitness si Top4Street, unde clientii pot gasi cele mai bune produse pentru discipline sportive sau timp liber. De asemenea dispunem de 2 magazine fizice specializate in fotbal, in Praga si Bratislava, si un magazin fizic specializat in alergare, in Praga. Colaboram cu 8 cluburi sportive din liga intai din Cehia, Slovacia si Ungaria si alte 200 de cluburi de fotbal de toate categoriile. Suntem partenerul oficial al echipei nationale de fotbal a Slovaciei si al Asociatiei Cehe de Atletism. Gama noastra de produse include branduri precum Nike, adidas, Under Armour, Reebok, Puma si altele. Cehia este deja prea mica pentru noi, ne dorim sa jucam la nivel international, iar ambitiile noastre sunt si mai mari. Momentan suntem activi in 7 tari si vom adauga in curand si altele pe lista noastra.

Pentru echipa noastra tanara,  care traieste pentru sport, cautam coleg/colega nou/a pentru pozitia de:
 
 

Team Sales Representative RO
 

Visezi sa lucrezi cu Nike, adidas, Puma sau Errea? Ai un simt aparte pentru vanzari si un sut bun la poarta? Te-ai regasi intr-un cadru sportiv, unde s-ar vorbi muuult despre fotbal? Iti place sa te conectezi cu clientii si sa contruiesti sistematic o colaborare cu acestia? Ai raspuns tot cu “Da” pana acum? Atunci citeste in continuare.
 
Ce te asteapta

Networking, construirea sistematica a unei retele de contacte ale unor cluburi, echipe sau federatii sportive, dar si alte companii. Fara ei acest business nu ar fi posibil.

Contactarea activa a cluburilor sportive, in special cluburilor de fotbal, si a echipelor din intreaga tara.

Grija zilnica fata de clientii existenti, pe care dorim sa ii pastram intodeauna multumiti.

Nu te vei plictisi niciodata: vei petrece destul timp calatorind, fiind in intalniri, la telefon sau pe e-mail.

Vei colabora cu echipa noastra de vanzari la crearea ofertelor, comandarea si verificarea comenzilor pentru partenerii nostri. De asemenea, vei participa la prezentarile furnizorilor nostri.
 
 
Ce asteptari avem noi de la tine

Studii liceale/Studii superioare in domeniul economic. Scoala nu inseamna totul, dar ajuta.

1-2 ani experienta in domeniul B2B (ideal in domeniul sportiv). Credem ca in echipa noastra vei invata lucruri noi, insa ne vom bucura daca vei aduce cu tine anumite cunostinte in domeniu si o experienta pe care o vom putea dezvolta impreuna.

Spirit de afaceri si persuasiune, impreuna cu abilitatea de a explica si a convinge.

Abilitati excelente de comunicare (verbale si in scris). Acest lucru va fi foarte important in relatiile cu partenerii nostri (in cadrul intalnirilor, telefoanelor, e-mailurilor sau chiar pe messenger).

Capacitate de a gestiona mai multe activitati simultan (multitasking). Abilitatea de a-ti prioritiza task-urile si a-ti gestiona eficient termenele limita.

Independenta ta. Spatiul este aproape nelimitat, astfel ca in fiecare zi vei putea sa arati de ce esti in stare.

O abordare proactiva a educatiei si dezvoltarii personale. Intreaga noastra companie evolueaza rapid, deci avem nevoie de oameni care vor reusi sa tina pasul.

Cunoasterea avansata a limbii engleze. Va fi nevoie sa comunici des si cu colegii din alte tari.

Nivel standard de utilizare a computerului. Vei lucra in Excel, in sistemul de comenzi al furnizorilor nostri, etc.

Atitudine pozitiva fata de fotbal si sport in general. Trebuie sa traiesti acest lucru, altfel munca nu va putea fi facuta 100%.

Spirit de echipa. Pe cat suntem de dornici sa ni te alaturi, pe atat de doritori suntem sa te potrivesti echipei noastre. 

Permis de conducere B. Pentru ca… cineva va trebui sa conduca masina ta de serviciu.
 
 
Ce putem sa iti oferim 

Job full-time

Contract cu agentie

Program flexibil de lucru. Lucrezi cum iti convine, atata timp cat mereu finalizezi taskurile pe care le ai, in termenele stabilite.

Beneficii financiare corecte si echitabile, cu bonusuri de performanta. Totul pe baza experientei tale.

Munca independenta intr-o companie cu activitate internationala, in plina crestere, cu posibilitatea de a influenta o multime de activitati. 

Participare la cursuri de formare personala si conferinte.

Cultura si atmosfera unica, informala, intr-un colectiv tanar, pasionat de sport. Cu siguranta te vei simti in largul tau printre noi.

Reduceri de angajat in toate magazinele noastre online.

Posibilitatea de a intalni oameni interesanti si cunoscuti din domeniul sportiv.

Activitati organizate si spontante, teambuilding-uri si, bineinteles, petrecerea de Craciun.
 
 
Daca esti interesat de oferta, trimite-ne CV-ul tau in limba engleza, profilul Linkedin (daca exista) si scrie-ne de ce iti doresti sa lucrezi la noi (scurta scrisoare de motivatie) in limba engleza. Toate acestea le poti trimite pe adresa de e-mail rebeca.elias@top4sport.com . Daca ai intrebari, ne poti scrie si iti vom raspunde cu drag.