End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Excursie in Franta la finala Cupei Mondiale Feminine

O excursie epica in Franta pentru finala Cupei Mondiale Feminine. Abia am asteptat sa vedem cele mai bune jucatoare in actiune, live. Am ajuns in Lyon sambata, ne-am cazat si apoi am inceput sa exploram centrul orasului si am vizitat si zona fanilor. Calmul de dinaintea furtunii. Asa am putut descrie atmosfera cu o zi inaintea marii finale, dar si inaintea furtunii efective care ne-a lovit si ne-a obligat sa incheiem vizita la diferitele atractii ale fotbalului. N-am avut ce face si ne-am intors la hotel. 

Cesta do Francie na finále MS žen

Ziua urmatoare ne-am trezit dimineata devreme pentru a avea timp destul pentru toate planurile noastre. Mic-dejunul de la hotel a fost foarte generos, asa ca ne-am incarcat cu energie pentru ziua lunga ce ne statea inainte. In sfarsit era soare, deci nimic nu ne oprea din a ne bucura de oras la maxim. Zona fanilor devenea din ce in ce mai aglomerata de fanii ambelor echipe chiar de dimineata. A fost grozav sa vedem o multime de costume ingenioase si rochii speciale in culorile Olandei sau Statelor Unite. Asa ca am facut cateva poze cu unii fani. Am putut vedea entuziasmul pe fetele lor, fiecare stia clar cu cine tine.

Cesta do Francie na finále MS žen

Dupa ce am explorat toate obiectivele istorice, am ajuns in sfarsit pe stadion. Imnuri colective, invazie de portocaliu, stele si dungi rosu-albastre. Toti am simtit ca va fi o finala fantastica. Chiar daca jucatoarele olandeze s-au luptat pana la ultimul fluier, insa nu a fost de-ajuns pentru a invinge SUA. Sincer, eu m-am bucurat, deoarece imi doream ca SUA sa castige. Mi-a placut atat de mult meciul, intreaga experienta, multimea, stadionul si performanta speciala a ambelor echipei... pur si simplu incredibil. Cu siguranta asta a fost cea mai grozava experienta din fotbal de pana acum pentru mine, una pe care o voi pretui toata viata mea.

Cesta do Francie na finále MS žen

Mii de multumiri merg catre Top4Football si adidas pentru ca au facut aceasta experienta posibila!

Aneta Sováková