Pana la -70 % reducere Cumpara acum

EURO 2020

Statistici finale

Squadra Azzura celebreaza, penaltiurile englezilor continua sa fie blestemate. Am fost martori la un campionat incendiar, in care si cele mai mici unghiuri au facut diferenta. Aparare ca la carte, sange rece, final de prima clasa si un portar italian super-erou au facut ca trofeul sa mearga de data asta in sudul Europei. Dar ce spun numerele dupa toate aceste meciuri si care echipament a ajutat jucatorii sa aiba cele mai incredibile performante de la EURO? Vom afla acum in statisticile noastre.

Best scoring models

Cristiano Ronaldo si Patrik Schick s-au mentinut in fruntea clasamentului pentru goluri inscrise si amandoi au contribuit la domnia ghetelor de fotbal Nike, mai ales a modelului Mercurial. Din totalul de 142 de goluri marcate in acest campionat, ghetele adidas X au fost responsabile pentru 25 dintre acestea, iar asta le-a plasat pe locul 2 in clasamentul ghetelor noastre. Dar cum s-au descurcat celelalte ghete? Am incercat sa rezumam totul in urmatoarele grafice.

The best scorers

Insa nu totul e despre goluri, nu-i asa? Eroul principal al finalei a fost cu siguranta Gianluigi Donnarumma, ale carui manusi de portar adidas Predator Pro vor dainui in cosmarurile englezilor pentru mult timp. O alta statistica interesanta e distanta totala acoperita si aici, din nou, numele italienilor sunt in topul clasamentului - jucatorul Jorginho a acoperit 86,6 km in ghetele sale Nike Tiempo de-alungul campionatului, depasind pe toata lumea. Cel mai mare numar de pase a fost inregistrat de elvetianul Steven Zuber in ghetele sale Puma Ultra cu 4 pase.

Brand goals scored

Football boots models

Campionatul acesta a fost o cursa pe cinste si speram ca te-ai bucurat de el alaturi de noi! Cine va straluci in urmatorul campionat? Poate vei fi chiar tu.