Editie limitata Puma Future "Code Breaker"

Este timpul pentru o schimbare, este timpul sa renuntam la obiceiurile vechi si sa aducem o noua lovitura in joc. Si tocmai de aceea, Puma a lansat un nou model. Doar 1400 de perechi din noile, perfectele ghete Puma Future de un alb pur, din colectia "Code Breaker"  au fost fabricate in toata lumea. Acum le poti prinde pe ale tale pe Top4Football si mai mult de-atat, poti castiga o excursie la meciul AC Milan pe San Siro. Cum? Citeste in continuare.

Atat designul cat si povestea, colectia este exclusiva in fiecare detaliu. Lumea fotbalului nu a mai vazut de muuult timp o realizare atat de impecabila. Albul nobil din exterior ramane aproape neintrerupt, cu exceptia numerelor mentionate pe calcai. Iar acel cod digital poarta un mesaj special, poti sa spargi codul?

Puma Future 19.1 NETFIT FG Code Breaker

Bine, poate nici noi nu suntem atat de priceputi in acest domeniu tehnic, asa ca nu te mai chinuim nici pe tine. Codul ascunde coordonatele geografice ale - cum poate ai ghicit pana acum - "castelului" AC Milan: San Siro.

Cumparand ghetele din aceasta editie limitata si descifrand codul vei avea sansa sa te bucuri de o experienta incredibila alaturi de gigantul italian AC Milan. Norocosul castigator va petrece o zi cu legendarul mijlocas Massimo Ambrosini. Premiul special include turul stadionului 'Rossoneri', o sesiune de antrenament in complexul de antrenament Milan, condus chiar de Ambrosini si, desigur, bilete la un meci AC Milan acasa.

Un numar limitat de ghete de fotbal Puma Future “Code Breaker” este disponibil acum pe Top4Football! Vom ramane curand fara marimi, asa ca nu mai astepta, ia-ti perechea si castiga o excursie de neuitat!

Puma Future 19.1 NETFIT FG Code Breaker

Puma Future 19.1 NETFIT FG Code Breaker