FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Echipament de antrenament de iarna

Echipeaza-te pentru iarna friguroasa cu aceasta colectie de antrenament Nike

Daca ar fi dupa cum si-ar dori cei mai multi fotbalisti, iarna probabil s-ar anula. Iarba artificiala, muschi grei, degete aspre - destul de neplacut. Dar avem vesti bune totusi, Nike ti-a pregatit o colectie completa de echipament pentru antrenament. Iti va placea de la prima privire, iar in plus te va mentine incalzit. Sa-i dam bataie!

O colectie de antrenament creata cu cele mai eficiente tehnologii? Asta e visul oricarui jucator. Echipa Nike s-a obisnuit sa faca din vis realitate acum mult timp in urma, totusi. Ultimele lor produse servesc ca inspiratie pentru a le imbunatati pe cele viitoare. Nu te multumi niciodata - continua sa inaintezi. De aceea cea mai noua colectie aduce o combinatie de materiale de calitate si imprimeuri precise, toate servind singurului scop comun - sa fie cele mai bune.

Multumita croielii ergonomice si materialelor elastice, acest echipament devine una cu tine. Straturile se potrivesc perfect unul cu celalalt, iar armonia dintre ele ajuta jucatorii sa simta maximum de confort si incredere. Nu mai e nevoie sa imbraci toate perechile de echipamente pe care le ai. Nu trebuie sa te mai gandesti ce strat sa imbraci la final. Gandeste-te doar cum sa devii cat mai bun in fiecare zi.

Imbracaminte functionala, pantaloni, bluza de trening, manusi si alte echipamente necesare pentru antrenamentele tale de iarna. Ia tot ce iti doresti doar pe Top4Football. 

Jakub Jonáš - Top4Football

prvni-liga
prvni-liga
prvni-liga
prvni-liga