Cadou gratuit la fiecare comanda de minim 750/1000 lei -- days --:--:-- Vreau un cadou
Cum sa porti jambiere ca un profesionist?

Cum sa porti jambiere ca un profesionist?

8. 3. 2021 3 min. de lectura

Asortarea perfecta a sosetelor cu intregul echipament de fotbal este importanta pentru aspect si confort. Inspira-te din ideile noastre pentru jambierele perfecte de fotbal.

E mai usor sa rezolvi niste functii logaritmice, cubul Rubik sau sa iti faci o iubita in timpul unui meci Champions League. Decat sa iti alegi acele jambiere ideale care ti se potrivesc perfect pe picior, iti completeaza tinuta si iti asigura concentrarea maxima. Probabil ti-ai dat seama pana acum ca fiecare jucator le poarta diferit. De aceea ti-am pregatit un TOP cu idei de cum sa porti jambierele de fotbal pentru a-ti imbunatati performanta si a inscrie goluri ca un adevarat star.

1. Peste genunchi

Asta a fost hitul ultimilor ani, dar incepe usor usor sa dispara deoarece reduce mobilitatea genunchilor. Insa acest mod de purtare este destul de interesant, eliminand riscul ca acestea sa cada de pe picioare, folosindu-le lungimea la maxim. In acelasi timp, nu trebuie sa iti faci griji daca pantalonii vor fi peste, vei obtine un aspect elegant. Metoda aceasta este tare indragita, mai ales in lunile friguroase cu temperaturi scazute.

cum sa porti jambiere ca un profesionist

2. Sub genunchi

Cea mai simpla si intalnita metoda de a purta jambierele chiar sub genunchi, prin indoirea lor. Este folosita de jucatorii care isi doresc o flexibilitate maxima a genunchiului, esentiala pentru performanta de top. Pe langa ele mai poti folosi benzi pentru a fixa sosetele si jambierele pe picior pe intreaga durata a meciului.

cum sa porti jambiere ca un profesionist

3. Schema Dybala

E imposibil sa uiti aceasta metoda extravaganta. Paulo Dybala a fost cel care a facut-o atat de populara, dar mai sunt si alti jucatori care au optat pentru jambiere mai scurte. In felul asta aparatorile pot fi chiar putin la vedere. Arata foarte bine si iti lasa muschii incordati sa fie mai vizibili. Care e scopul? In mare este vorba despre libertatea muschilor gambelor, care sunt folositi atat de des in fotbal si uneori sunt tinuti prea fixi din cauza anumitor jambiere prea stramte pe picior. Multi jucatori ar prefera mai degraba sa joace fara sosete, asa ca nu e o supriza daca le poarta cat de jos posibil.

cum sa porti jambiere ca un profesionist

4. Sosete si mansete

Probabil cea mai atent aleasa metoda. O combinatie de sosete scurte si jambiere de fotbal (fara degete), conectate printr-o banda speciala; care a devenit foarte populara in ultimii ani. Este folosita deoarece unele sosete de meci aluneca deseori de pe picior, iar jucatorii tind sa isi piarda astfel stabilitatea purtandu-le. Din acest motiv au fost create sosetele speciale Trusox. Iar acum nu mai e nevoie sa-ti tai jambierele in partea de jos, odata cu realizarea unor mansete/ jambiere speciale. Aceasta metoda poate fi combinata cu oricare alta de mai sus, incat sa iti poti crea stilul propriu, care sa te descrie cel mai bine.

Jak nosit štulpny jako profík

Tu cum iti porti jambierele? Inspira-te acum pe 11teamsports.