End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Cum sa alegi ghetele de fotbal potrivite

Miscarile instabile sau chiar alunecarilor pot afecta intregul joc. In fotbalul modern trebuie sa fii atent la fiecare detaliu. Si este necesar sa ai in vestiar ghete de fotbal realizate pentru diferite tipuri de suprafete. Lasa-te inspirat si vei vedea ca armele acestea nu te vor dezamagi niciodata.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő futballcipőt

Gazon natural uscat (suprafata dura)
cest tip de suprafata este ideea de paradis a fotbalistului. Cand conditiile sunt perfecte, gazonul este perfect taiat si plat ca o masa de biliard. In acest caz, nu ezita sa-ti incalti ghetele pentru suprafata dura! Ultima inovatie a talpii te ajuta sa te adaptezi imediat suprafetei si nu te va dezamagi chiar si atunci cand terenul va deveni putin umed, inaintea meciului. Ghetele pentru suprafata moale sunt deseori nepotriviti pentru acest tip de teren dur.

Přírodní tráva

Gazon natural moale (suprafata dura/suprafata moale)
Acesta este felul in care arata gazonul in majoritatea meciurilor pe care le joci in sezon. Moale si alunecos, cu unele inegalitati, taiat perfect si bine mentinut, astfel incat simti ca e cazul sa incalti ghetele pentru suprafata dura/suprafata moale. In aceste conditii, este alegerea evidenta a multor jucatori profesionisti care doresc sa se simta confortabil. Daca esti un jucator rapid si dinamic, nu-ti face griji si daca vei purta ghetele pentru suprafata dura. Tractiunea talpii lor se adapteaza foarte usor si caracteristicile sunt asemanatoare versiunii combinate.

Gazon natural umed (suprafata moale)
tunci cand conditiile meteo sunt departe de a fi favorabile, jucatorii aleg mereu ghetele de fotbal pentru suprafata moale. In talpa, ultima tehnologie Nike Anti Clog formeaza o suprafata care nu permite patrunderea printre crampoane a nici unui obstacol din iarba care ar putea afecta negativ modul in care schimbi directia miscarilor in timpul meciului. Doar curata materialul inainte de meci si esti gata de actiune, increzator si absolut stabil.

Anti clog

Gazon artificial
Gazonul artificial este deseori un cosmar pentru jucatori, iar fotbalistii joaca pe aceasta suprafata in mare parte a anului. Ghetele pentru gazon artificial sunt ideale pentru suprafetele artificiale si pentru prevenirea accidentelor. Cu toate acestea, brandurile din intreaga lume realizeaza ghete pentru acest tip de suprafata care sunt potrivite pentru jucatorii care nu sunt obisnuiti sa joace in acest tip de ghete, care prezinta o talpa mai subtire si nu sunt la fel de agile precum ghetele de fotbal mai conventionale.

AG

Alege-ti noile ghete de fotbal din varietatea oferita de Top4Football pentru toate tipurile de suprafete.

Jakub Jonáš - Top4Football

COPA PURE.1 SG
adidas
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE CR7 SG-PROAC
nike
PREDATOR ACCURACY+ FG
adidas
Nou
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Nou
COPA PURE+ FG
adidas
COPA PURE+ FG
adidas
Nou
COPA PURE+ FG
adidas
MORELIA NEO III BETA JAPAN FG
mizuno
Mercurial Zoom Superfly 9 Elite CR7 FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE SG-PROAC
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
X SPEEDPORTAL.1 FG
adidas
Sustenabilitate
Anterior
Urmatorul