Colectia Nike Always Forward

Dupa ceva timp, Nike vine iar cu o colectie noua de ghete de fotbal. Este timpul vitezei si preciziei cu pachetul sau Always Together si popularele ghete Mercurial neon-lime, Phantom Vision albastru pur si alte modele. Haide sa aruncam o privire mai amanuntita.

Nike Always Forward pack

In aceasta toamna Nike merge in singura directie - mereu inainte! Suprinde-ti oponentii cu viteza exploziva si precizie perfecta. Interactiunea acestor doua variabile fac o diferenta cruciala pe teren. Chiar si ultimul model al ghetelor Mercurial a fost absorbit in designul in culori neon-lime, care e la fel de popular. Kylian Mbappé cel Supersonic, va fi definitia exacta a acestui model pe teren. Nu exista nici o limita de viteza!

Kylian Mbappe

Ultimul model Nike - ghetele de fotbal Phantom Vision - a adus o combinatie de albastru de curse si argintiu metalic. Un design adecvat, completat cu detalii inchise, stilate, care sunt destul de rar intalnite pe ghetele de fotbal. Iar asta le face sa arate chiar mai bine pe teren! Cel mai reprezentativ jucator pentru aceste fantome noi cu o zona triunghiulara de control va fi Philippe Coutinho.

Philippe Coutinho

Intreaga colectie este completata de modelele Tiempo Legend si Hypervenom Phantom, care vor fi purtate si ele de catre staruri mondiale. Mauro Icardi, capitanul de la Inter Milan, este cel care asteapta cel mai mult aceasta combinatie de culori, deoarece noile sale Hypervenom se vor potrivi perfect cu echipamentul Nerazzurri.

Aceasta colectie va fi extrem de distractiva si o vei putea achizitiona in curand atat in magazinele noastre online Top4Football, cat si in cele fizice.

Jakub Jonáš - Top4Football.