FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Ieftin vs Scump

Nike Zoom Mercurial Vapor 15

Să fim sinceri, ne poate fi destul de dificil să alegem tipul potrivit de ghete. Atât de multe branduri și modele și, în plus, există niveluri pentru fiecare model. Include culori acolo și ai sute de opțiuni din care să alegi. Din fericire pentru tine, vom încerca să răspundem la unele dintre cele mai frecvente întrebări când vine vorba de ghete scumpe și ieftine.
În acest articol, vom acoperi probabil cele mai populare ghete de fotbal dintre toate, Nike Mercurial.  Sa incepem cu versiunea Elite.

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Elite

Știți cum auzim despre toată noua tehnologie pe care Nike o prezintă cu fiecare linie Mercurial? Ei bine, modelul de nivel Elite le are pe toate. Vaporposite+ ușoară, o parte superioară realizată din material sintetic pe bază de material textil acoperit cu un strat subțire de poliuretan, este moale, flexibilă și are o senzație strânsă și aproape de picior desculț. Pe partea interioară este țesătura moale Flyknit pentru a spori confortul. Ca toate modelele recente Elite, este echipat cu ACC (All Conditions Control).
Cel mai mare upgrade este talpa. Pentru prima dată, este echipat cu unitatea Air Zoom, care acoperă 3/4 din talpă. Asta îți dă un sentiment de elasticitate, care nu seamănă cu nimic din ce am văzut vreodată. Întotdeauna depinde de preferințele personale, cuiva i-ar plăcea senzația mai tare, mai crudă, dar considerăm că talpa Air Zoom este destul de revoluționară, cu puținul „sărit” la fiecare pas.
Știfturile tri-star sunt o nouă completare față de anii precedenți, care au aceeași tracțiune agresivă ca versiunile mai vechi, dar îi conferă puțin mai multă stabilitate și ar trebui să îmbunătățească tracțiunea atunci când se deplasează în orice direcție.
Cu o greutate de 186 de grame, este deloc surprinzător cea mai ușoară gheata dintre toate nivelurile. Dacă joci la un nivel extrem de competitiv și vrei cea mai bună calitate și materiale premium, nu căuta mai departe decât Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Elite.

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Pro

Mergând cu un nivel mai jos, avem versiunea Pro. Are NikeSkin pe partea superioară, spre deosebire de Vaporposite+ de la Elite. Cu toate acestea, este încă o parte superioară textilă destul de similară, acoperită cu o peliculă subțire de poliuretan, așa cum se vede la cel mai mare preț. Compartimentul este un pic de moale, dar încă se simte mult mai premium decât ceea ce suntem obișnuiți de la modelele drop-down. Țesătura asemănătoare Flyknit de dedesubt este puțin mai rigidă la versiunea Pro, dar încă își face treaba bine. Din păcate, profesioniștii nu dispun de tehnologie ACC.
Cea mai mare diferență este în dimensiunea unității Air Zoom. Versiunea de elită răspândește tehnologia presurizată cu aer pe aproape întregul picior, în timp ce profesioniștii au Air Zoom numai în zona călcâiului. Sentimentul de săritură al Elitelor pur și simplu nu este acolo, se simte mai rigid și ca modelele anterioare Mercurial. Unitatea de călcâi are o senzație ușor elastică, dar având în vedere că petreci cea mai mare parte a timpului pe degete, nu este la fel de impresionantă ca alternativa mai scumpă. Știfturile și aspectul cu tri-star sunt și se simt la fel ca și Elite. Cântărind 223 g, este considerabil mai greu. Una peste alta, Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Pro este o pereche grozavă de ghete de fotbal care fac câteva colțuri, dar încă funcționează foarte bine. Este perfect pentru oricine nu joacă la cel mai înalt nivel și dorește să obțină ghete de calitate premium, având un buget mai restrâns.

Cumpara Pro

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy

Venind la un model și mai ieftin, versiunea Academy are și partea superioară NikeSkin, dar modelul său este mai liniar, decât modelul chevron, ca în versiunile superioare. Mai are învelișul subțire din poliuretan, dar este puțin mai rigid și are nailon pe partea interioară, ceva obișnuit pentru modelele mai ieftine.
Ca întreaga linie, are și unitatea Air Zoom, deși este din nou doar o parte din zona călcâiului și este chiar mai mică decât la modelul Pro. În cele din urmă, efectul abia există, așa că nu ne-am crește speranța dacă doriți să obțineți modelul Academy și să vă așteptați la o senzație semnificativă de elasticitate asupra impactului.
Știfturile cu tri-star sunt prezente chiar și aici, dar numai pe partea exterioară a tălpii, cu știfturi clasice rotunde pe interior. Aceasta este în mare parte încercarea Nike de a face versiunea mai ieftină mai multifuncțională, atât pentru gazon natural, cât și pentru cel artificial. Tracțiunea nu este atât de proeminentă, dar încă se simte ca o gheata de viteză. Cu o greutate de 248 de grame, este cel mai greu dintre trio.
În concluzie, Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy este o gheata bună pentru copii. 

 


Cumpara Academy

Cele mai noi modele ale seriei Mercurial au înregistrat îmbunătățiri semnificative în comparație cu anii precedenți, nivelurile inferioare fiind mai bune ca niciodată. Linia Mercurial din acest an ar trebui să satisfacă cu siguranță pe toată lumea, indiferent de nivelul de joc sau de buget. Pe care le primești?

Cumpara toate ghetele Nike Mercurial