Ieftin vs Scump - adidas X Speedportal

La fel cum am făcut săptămâna trecută cu Nike Mercurial Vapor 15, continuăm să comparăm diferitele niveluri de ghete de fotbal emblematice ale adidas, X Speedportal.
 De data aceasta ne concentrăm în principal pe versiunea cu sireturi a modelului.

X Speedportal .1

Începând cu versiunea de top, este plin de materiale și tehnologii noi. Are SPEEDSKIN 2.0, un material pe bază de textil, care este foarte subțire și are o atingere superbă a mingii. Țesătura Primeknit din zona de șireturi este super moale și se înfășoară în jurul piciorului.

Zona călcâiului este surprinzător de destul de groasă, mai ales pentru faptul că este plină de multă amortizare care îți va oferi suport pentru călcâi și va umple spațiile goale pe care majoritatea ghetelor de fotbal nu le au, cauzând o potrivire confortabilă.

SPEEDPLATE 2.0 are o nouă dispunere a crampoanelor și, cel mai important, placa de carbitex care este încorporată în talpă. Știfturile fac tracțiunea mai bună ca oricând, iar carbitexul face ca talpa să aibă o elasticitate plăcută la rulare.
Cu o greutate de 199 de grame, este puțin mai ușor decât vechiul adidas Speedflow .1.

Această gheata inspirată de Rick și Morty este o gheată grozavă de viteză, care va satisface cu siguranță mulți atacanti și mijlocași care joacă la nivel superior.

Buy X Speedportal .1

X Speedportal .2

Trecând la a doua cea mai scumpă gheată, partea superioară este surprinzător de frumoasă și moale. Descris de adidas ca fiind subțire și pliabil, nu la fel de mult ca versiunea superioară, dar este totuși suficient de satisfăcător pentru noi.

SPEEDPLATE 2.0 își face apariția și aici, cu toate acestea, nu are placa carbitex ca nivel superior, deși există un model de carbon care te face să crezi că există unul. Pe teren se traduce prin faptul că cizmele tale nu sunt la fel de flexibile și puțin rigide la mijlocul piciorului.
Cu 256 de grame, este mult mai greu decât versiunea .1.

Adidas X Speedportal .2 este o pereche bună de ghete de fotbal care poate nu este la fel de grozavă ca echivalentul său mai scump, dar ar trebui să satisfacă pe oricine joacă în diviziile inferioare de fotbal.

 

Buy X Speedportal .2


X Speedportal .3

Trecând la ultima pereche de ghete, nivelul .3 are material textil acoperit pe partea superioară, ceea ce copie oarecum opțiunile anterioare, dar calitatea drop-down este destul de semnificativă. La interior, găsim un material asemănător nailonului, tipic pentru versiunile mai ieftine.

SPEEDPLATE 2.0 este și el aici, într-un sens al aceluiași model de crampoane, dar placa de carbon lipsește evident.

adidas X Speedportal .3 sunt ghete bune de nivel de intrare, care sunt cele mai potrivite pentru copii.

Buy X Speedportal .3

Te-am ajutat să alegi? Ca întotdeauna, depinde în mare parte de jucător atunci când vine în jos, nu de încălțămintea ta. Acestea fiind spuse, o pereche bună de ghete te-ar putea face cu siguranță mai confortabil pe teren și îți poate îmbunătăți performanța.

Shop all X Speedportal