End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM
Ce este Anti-Clog Traction?

Ce este Anti-Clog Traction?

26. 8. 2020 1 min. de lectura

Tehnologia care tine namolul lipicios la distanta.

Suprafete alunecoase, iarba moale, noroi si ploaie - toate astea au fost niste cosmaruri obisnuite pentru fotbalistii din ultimele decenii. Dar nu ai ce sa faci! Perioada crampoanelor clasice a luat sfarsit acum, in timp ce ghetele SG PRO pentru toate suprafetele, cu crampoane ajustabile, au preluat complet controlul. Insa tehnicienii Nike au mers chiar mai departe si au terminat cu noroiul lipicios.

Nike Anti-Clog Traction

E nevoie doar de o secunda. Suporterii Liverpool isi amintesc cu siguranta cum Steven Gerrard a alunecat, costandu-i pe Rosii titlul Premier League in 2013/14 mult visat.

Pentru astfel de momente a fost creata tehnologia Anti-Clog. Nici o limita, nici o lipsa a balansului, ci control total in fiecare secunda. Tehnologia sa speciala asigura respingerea oricarei mizerii de pe suprafata talpii exterioare atunci cand aceasta absoarbe apa. In acest fel noroiul si iarba nu vor ramane lipite de talpa si crampoanele iti vor sustine fiecare pas.

In lumea fotbalului profesional, ghetele de fotbal cu talpa Anti-Clog Traction au devenit o necesitate, mai ales in timpul iernii. Un numar mare de jucatori din intreaga lume are incredere in aceste ghete, te vei afla si tu printre ei?