FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Cele mai bune ghete de fotbal pentru femei 

După EURO Feminin din Anglia din această vară, majoritatea oamenilor din întreaga lume și-au dat seama că fotbalul feminin atinge noi culmi și trebuie să fie luat la fel de in serios ca și fotbalul masculin. Cu o prezență record și chiar cu participarea la fotbalul amator, fotbalul feminin este în creștere și niciunul dintre noi nu îl poate ignora. Prin urmare, am pregătit o prezentare generală pentru toate jucătoarele noastre de fotbal pentru a vă ajuta să alegeți ghetele de fotbal perfecte.

Nike Mercurial Superfly 9 Elite

NMS

Dacă trebuie să începem selecția noastră cu o pereche de ghete de fotbal, trebuie să alegem probabil cea mai folosită ghete de fotbal dintre toate, atât la fotbal masculin, cât și la feminin. Nike Mercurial este unul dintre modelele de top an de an, iar în acest sezon au mers și mai departe cu talpa Zoom. În plus, sunt purtate de vedetele de top ale fotbalului feminin, în frunte cu chipul noului FIFA 2023, Sam Kerr. Dacă doriți să aflați mai multe despre noile Mercurials, consultați unul dintre articolele noastre anterioare care se concentrează pe cea mai recentă gamă de ghete de viteză Nike.
Purtate de: Sam Kerr - Chelsea, Ada Hegerberg - Lyon

Nike Zoom Mercurial Superfly 9

 

adidas Predator Edge.1

APE

Linia legendară de ghete de fotbal de la adidas este concepută pentru jucătorii care sunt înnebuniți să controleze mingea și întregul meci. Aspectul emblematic de zona de cauciuc îți oferă în timpul meciului încrederea că mingea nu va aluneca de pe coloana ta, iar pasele tale vor merge unde vrei. Puteți avea, de asemenea, linia superioară Predator Edge într-o versiune fără șireturi. Predatorii sunt purtati de o serie de vedete ale fotbalului mondial, printre femei, în special căpitanul echipei naționale Franței și una dintre cele mai bune jucătoare din lume, Wendie Renard.
Purtate de: Wendie Renard - Lyon, Christiane Endler - Lyon

Predator Edge.1

 

Puma Future 1.4

PF

Până acum, Puma este singura dintre marile companii de fotbal care produce ghete de fotbal concepute special pentru femei. Ghetele de fotbal de la alte branduri decât adidas și Nike sunt adesea trecute cu vederea, dar Puma are în prezent unele dintre cele mai bune și mai potrivite ghete din acest sezon. Datorită benzii de compresie de pe picior, modelul Future 1.4 se potrivește perfect, îmbrățișează piciorul și asigură o senzație bună pe minge. Creat pentru jucători pricepuți, nu poți greși cu Puma Future.
Purtate de: Fridolina Rolfo - FC Barcelona, Ingrid Engen - FC Barcelona

Puma Future Z 1.4

 

Nike Phantom GT2 Elite

NPHGT

Aceste ghete de fotbal versatile de la Nike nu trebuie neapărat introduse, deoarece sunt purtate de unii dintre cei mai tehnici jucători din lume. Modelul înălțat, din cauciuc, vă îmbunătățește atingerea, iar construcția Flyknit îți înfășoară piciorul ca un șosetă. În fotbalul feminin, acestea sunt purtate în prezent de câștigătoarea ultimelor două premii Balonul de Aur și jucătoarea FC Barcelona, Alexia Putellas. La categoria masculină, Kevin De Bruyne, Harry Kane, Jack Grealish, Mason Mount și mulți alții. Trebuie să adăugăm ceva la asta?
Purtate de: Alexia Putellas - FC Barcelona

Nike Phantom GT2

 

Una peste alta, care ghete vă plac cel mai mult? Perechile pe care le-am menționat în această recenzie sunt unele dintre cele mai bune pe care le puteți găsi în acest moment, pe baza faptului că sunt purtate de cele mai mari vedete din fotbalul mondial, așa că vă putem garanta că obțineți cea mai bună încălțăminte de pe piaţă. Sperăm că am făcut măcar un pic mai ușor să-ți alegi noile ghete de fotbal, multe dintre ele le poți obține cu o reducere frumoasă doar aici la 11teamsports!