5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Cele mai bune ghete de fotbal fără șireturi 2023

Te-ai săturat să-ți legi șireturile ghetelor de fiecare dată când vrei să joci? Obține cele mai noi ghete de fotbal fără șireturi care îți vor schimba jocul! Du-ți performanța la următorul nivel cu ghete fără șireturi. Cu o potrivire confortabilă, un control excelent al mingii și un design inovator, acește 4 dintre cele mai bune ghete de fotbal fără șireturi au toate caracteristicile pentru a-ți oferi un avantaj pe teren.

Este timpul să duci jocul la următorul nivel!

Cum să alegi ghetele fără șireturi potrivite pentru tine?

Ghetele de fotbal fără șireturi devin din ce în ce mai populare pentru confortul și aspectul elegant. Având în vedere varietatea mare a acestor ghete de fotbal disponibile acum pe piață, poate fi dificil să decizi care este cea mai bună pentru tine. Atunci când le cumperi, trebuie să iei în considerare mai multe caracteristici, precum croiala pantofului, materialul folosit, calitatea și durabilitatea în construcția acestuia. Când iei în considerare acești factori, poți fi sigur că vei cumpăra o pereche de ghete fără șireturi care să reziste mulți ani.

Adidas Predator Accuracy+

Predatoradidas Predator Accuracy+ este o gheată grozavă pentru cei care caută combinația perfectă de putere, control și precizie în ghetele lor de fotbal. Partea superioară moale HybridTouch cu elemente de cauciuc High Definition Grip este foarte aderență la atingere și oferă un nivel incredibil de control asupra mingii. În plus, designul fără șireturi asigură confort maxim. Purtate de jucători superstar precum Pedri și Jude Bellingham, aceste ghete te vor ajuta să duci jocul la următorul nivel. Pregătește-te să domini terenul cu adidas Predator Accuracy+.

Adidas Copa Pure+

COPAAdidas Copa Pure+ sunt o alegere excelentă pentru cei care caută ghete ușoare și, mai ales, confortabile. Cu o parte superioară din material PRIMEKNIT și un antepicior moale din piele Fusionskin K, gheata oferă o potrivire perfectă, permițând un control și precizie mai mare în momentele care contează cel mai mult. Aceste ghete sunt purtate de unele dintre cele mai mari nume din lumea fotbalului, precum Paulo Dybala sau Thiago. Devino un maestru al fotbalului cu adidas Copa Pure+.

New Balance Tekela v4

TEKELAAceste crampoane de la New Balance au fost în mod clar cea mai mare surpriză din categoria fără șireturi. Tekela v4 oferă echilibrul perfect între confort și performanță. În același timp, au probabil cea mai bună blocare a piciorului dintre toate ghetele de fotbal fără șireturi. Elasticul de pe picior este foarte strâns, ceea ce poate fi ușor incomod pentru fotbaliștii cu coloana înaltă, pe de altă parte, o potrivire strânsă este ceva ce ne dorim și căutăm noi fotbaliștii. Până la urmă, New Balance Tekela v4 este o gheta de fotbal cu care vei avea o adevarata senzatie de a juca descult.

Adidas X Speedportal+

X SPeedportalAceste ghete de viteză de la adidas au fost întotdeauna în fruntea noilor lor colecții și nu este de mirare de ce. Una dintre cele mai folosite ghete din fotbalul profesionist, X Speedportal+ oferă tehnologie inovatoare și o potrivire ergonomică care se potrivește majorității jucătorilor. Preia controlul și devino cel mai rapid pe teren la fel ca Heung-Min Son, Rafael Leão, João Félix și mulți alții.

Sperăm că această postare te-a ajutat în căutarea celor mai buni pantofi fără șireturi pentru 2023. Indiferent dacă cauți confort, stil sau „performanță pură”, această listă va avea cu siguranță ceva care să se potrivească nevoilor tale. Alege una dintre cele 4 perechi selectate astăzi la 11teamsports!