QUARTER FINAL DAYS – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

Cele mai bune ghete de fotbal din 2022

2022 ne-a adus o gamă de ghete de fotbal excelente pentru jucători de toate nivelurile. De la fotbalisti profesionisti la amatori entuziasti, exista modele pe piata care nu numai ca oferă confort și durabilitate excelenta, ci și stil și performanta pe teren. Iată câteva dintre cele mai bune ghete de fotbal din 2022 pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți alegi noua încălțăminte pentru sezon.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 'Kylian Mbappé'

KMCa aproape în fiecare an, Nike Mercurial își are locul în lista celor mai bune ghete de fotbal a anului. Nike cu siguranță nu s-a zgârcit cu inovația pentru Vapor 15 și Superfly 9, noua căptușeală cu tehnologia Vaporposite+ oferă suport ușor și personalizabil, în timp ce talpa specială Zoom Air are un „recul” plăcut și crampoane pentru o tracțiune mai bună, permițând schimbări rapide de direcție. Aceste ghete sunt, de asemenea, concepute pentru confortul jucătorului, cu un branț detașabil pentru o întreținere ușoară și o talpă moale pentru o potrivire confortabilă. Nike Mercurial Vapor 15 este cu ușurință una dintre ghetele noastre preferate din 2022.

New Balance Furon v7 'Headline Taker'

oooProbabil cea mai mare surpriză din lumea ghetelor de fotbal pentru noi au fost modelele de la New Balance. Modelul Furon v7 ne-a mulțumit cu fața sa sintetică de înaltă calitate, care aproape imită proprietățile pielii, șireturile decentrate îmbunătățesc contactul cu mingea la trage, iar construcția excelentă se înfășoară în jurul piciorului.

PUMA Future Z 1.4 NJR 'Dream Chaser''

wwwLăudăm de ceva vreme ghetele de fotbal Puma Future Z 1.4 deoarece sunt unele dintre cele mai potrivite ghete de până acum. Șansele inteligente și benzile de compresie din jurul colțului se înfășoară perfect în jurul piciorului și garantează un contact fantastic cu mingea. Combinația noastră preferată a fost cea folosită de Neymar Jr. la Cupa Mondială din Qatar, inspirată de tatuajul său „Dream Chaser”.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 ''CR7''

wwwThe Nike Zoom Mercurial a primit mai multe modele atractive în 2022. Aceste ghete dedicate exclusiv fenomenului Madeira omagiază Portugalia și plăcile sale emblematice azulejo.
Descoperă ghetele de fotbal exclusive CR7.

Mizuno Alpha

wwwBrandul japonez Mizuno și-a prezentat primele ghete de fotbal sintetice la sfârșitul anului 2022 și cu siguranță nu ne-au dezamăgit. De la prima privire, poți spune că lui Mizuno îi pasă cu adevărat de calitate și nu are nicio intenție să dea curbe. Extra ușoare, confortabile și o atingere excelentă a mingii, Mizuno Alpha poate fi prima gheată de acest gen de la maeștrii japonezi, dar se află fără îndoială pe lista noastră cu cele mai bune ghete din ultimul an. Veți găsi o altă versiune de Mizuno Alpha aici.

adidas Predator Edge 94+ FG

wwCei mai mari fanatici de ghete probabil și-au dat seama deja că aspectul acestor ghete a fost preluat de la modelul adidas Predator 94. Predator Edge 94+ ne-a cucerit în principal prin partea superioară din piele moale, ceea ce reprezintă o îmbunătățire drastică față de materialele sintetice folosite în versiunea clasică a Predator Edge.

 

Nike Tiempo Legend IX ''Made In Italy''

wwwPiele de calitate premium, producție exclusivă în Montebelluna, Italia și același design ca și ghetele lui Pirlo, câștigătoare la Cupa Mondială 2006, ce altceva mai este de spus? Fiecare echipă are nevoie de maestrul său de mijloc și aceste ghete au fost făcute doar pentru ei.

PUMA Ultra Ultimate 'Dazzle' 

wwwAl doilea model de la Puma este axat în primul rând pe o caracteristică - SPEED. Cele mai ușoare ghete de fotbal de pe piață cu doar 160 de grame ne-au surprins cu siguranță prin confortul lor, chiar și jucătorii cu piciorul înalt vor fi mulțumiți. Cu o parte superioară subțire din material ULTRAWEAVE, atingerea mingii este aproape ca și cum ai fi desculț. Puma Ultra Ultimate este o pereche excelentă de ghete dacă ești în căutarea unui pantof de viteză de calitate, mai ieftin decât concurența.

adidas X Speedportal ''Leyenda''

wwwÎn listă nu putem omite ghetele de fotbal care au fost prezente la nașterea momentului istoric în cadrul celui mai mare turneu de fotbal din anul trecut. Ghetele de fotbal adidas X Speedportal Leyenda l-au însoțit pe starul argentinian Lionel Messi la Cupa Mondială din Qatar și au ridicat împreună cu el cel mai valoros trofeu. Vezi toate ghetele lui Messi.

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 ''Retro''

wwwAl treilea și ultimul colorat al Nike Zoom Mercurial de pe lista noastră este inspirat de modelul Air Zoom Mercurial VT din 2002, în care brazilianul Ronaldo a jucat în anii săi de vârf.

Nike Phantom GT 2 Elite DF FG 'Generation Pack'

wwwUna dintre cele mai bune ghete ale anului a fost modelul Nike Phantom GT2 Elite. Aceste ghete de fotbal se laudă cu tehnologii inovatoare care măresc precizia și puterea fiecărei lovituri. Acestea au un model ridicat pe partea superioară, care oferă o senzație de aderență pe minge, permițându-vă să vă întoarceți cu ușurință și să schimbați direcția de alergare cu mingea. Putem recomanda Nike Phantom GT2 jucătorilor creativi sau pur și simplu oricărei persoane care preferă controlul asupra tuturor celorlalte.

New Balance Tekela v4 Pro FG 'Headline Taker'

wwwNew Balance a primit o a doua mențiune pe lista noastră. Tekela v4 este o pereche de ghete foarte trecute cu vederea, dar sunt poate cele mai bune ghete fără șireturi din ultimul an. Recent, am avut probleme în găsirea unei perechi de ghete de fotbal fără șireturi în care picioarele noastre să nu „alunece”. Dar New Balance a gestionat această problemă fantastic. Partea superioară este confecționată din materiale sintetice de înaltă calitate, iar materialul elastic de pe picior, care este puternic și flexibil, îți va fixa picioarele strâns în gheată. După ce ai pus Tekela v4, vei simți că nu mai ai nevoie de șireturi.

adidas Predator Absolute

www2022 a fost marcat de hype drops și multe dintre ele au avut o senzație retro. adidas Predator Absolute nu a făcut excepție. Aceste ghete de aur au fost văzute pentru prima dată la Cupa Mondială din 2006 pe Zinedine Zidane, care și-a încheiat și cariera bogată în ei. Pur și simplu îi invidiem în liniște pe cei care au reușit să obțină aceste frumuseți la timp.

 

Care ghete de fotbal au fost preferate? Mai avem în stoc multe dintre perechile menționate mai sus, așa că nu ezita să iei măcar una pentru tine! Acestea sunt în mare parte ediții limitate, așa că stocurile sunt foarte limitate!