FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la produsele pentru alergare și Lifestyle! CUMPARA ACUM

Cele mai bune ghete de fotbal pentru picioare late

Te-ai săturat să-ți înghesui picioarele în ghetele de fotbal înguste? Înțelegem lupta! A avea picioare late nu ar trebui să însemne compromiterea confortului sau a performanței. De aceea, am întocmit o listă cu cele mai bune ghete de fotbal special concepute pentru a se potrivi picioarelor mai late. Pregătește-te să-ți intensifice jocul fără a sacrifica confortul sau stilul!

PUMA FUTURE ULTIMATEPUMA FUTURE

Știm că vorbim mult despre PUMA FUTURE ULTIMATE, dar este greu să nu o facem. Aceste ghete au întors privirile în lumea fotbalului, deoarece mulți jucători profesioniști trec la ele pentru potrivirea și confortul lor superioare. Linia PUMA FUTURE a parcurs un drum lung, iar modelul actual este unul dintre cele mai potrivite ghete disponibile pe piata, indiferent de forma piciorului tau. Elementul crucial în toate acestea este căptușeala FUZIONFIT360, care este realizată dintr-un material elastic, care este strâns, dar confortabil și asigură una dintre cele mai bune senzații pe care le-am experimentat. Dacă scopul tău este să obții ghete de fotbal care să se potrivească incredibil de bine, PUMA FUTURE ULTIMATE este perechea pentru tine.

PUMA FUTURE ULTIMATE


adidas Predator Accuracy aPA

Conceput pentru precizie și putere, adidas Predator Accuracy este de fapt una dintre cele mai largi ghete pe care le-am încercat anul acesta. Gulerul Primeknit și partea superioară HybridTouch se adaptează formei picioarelor tale, oferind o potrivire confortabilă. În plus, tehnologia High-Definition Grip îmbunătățește controlul mingii, făcând-o gheata ideală pentru maeștrii de la mijlocul terenului.

adidas Predator Accuracy


Nike Phantom GX EliteNikePhantomGX

Nike Phantom GX este proiectat pentru joc dinamic, precizie și confort excepțional chiar și pentru jucătorii cu picior lat. Partea superioară revoluționară Nike Gripknit este un material lipicios care oferă o potrivire asemănătoare șosetei, asigurând în același timp un control excelent al mingii. Cu crampoanele sale Tri-star receptive, această ghetă vă asigură că puteți performa cel mai bun pe tot parcursul jocului.

Nike Phantom GX Elite


Mizuno Morelia Neo IIIMizunoMoreliaNeo3

Mizuno înțelege ce dorim noi, jucătorii de fotbal, de la o ghete de fotbal și, prin urmare, sunt cunoscuți pentru că creează unele dintre cele mai de înaltă calitate de fotbal de pe piață. Morelia Neo III oferă o potrivire uimitoare pentru majoritatea oamenilor, ținând cont de jucătorii cu picioarele largi. Fabricat din piele de cangur premium, oferă o moliciune excepțională și o cutie spațioasă pentru degete. Designul ușor și tracțiunea excelentă îl fac o alegere excelentă pentru majoritatea jucătorilor, indiferent de poziția în care jucați.

Mizuno Morelia Neo III


Nike Premier 3Niek premier3

Nike Premier 3 este perfect pentru persoanele cu picioare mai late. Are o parte superioară din piele premium, care creează o senzație confortabilă, dar fermă, care se adaptează la forma piciorului, oferind în același timp stabilitate și control excelent al mingii. Potrivirea largă contribuie, de asemenea, la spațiul suplimentar pentru degete, făcându-l o alegere de lungă durată și de încredere.

Nike Premier 3


New Balance Furon V7 ProNBFuronv7

New Balance Furon V7 Pro este construit pentru o viteză explozivă și proiectat cu o potrivire mai largă. Partea superioară ușoară Hypoknit asigură confort și durabilitate maximă, fiind în același timp moale și aproape imitând pielea. În plus, designul crampoanelor direcționale îmbunătățește tracțiunea și accelerația. Una peste alta, New Balance oferă o ghete de fotbal grozavă care costă mai puțin decât concurența și are o performanță uimitoare, fiind în același timp mai mult decât potrivită pentru jucătorii cu picioare late.

New Balance Furon V7


adidas Copa MundialCopaMundial

De zeci de ani, adidas Copa Mundial a fost un simbol al calității și stilului în lumea ghetelor de fotbal. Dispunând de o parte superioară din piele de cangur care se mulează pe forma piciorului și de potrivirea sa celebră, universală, această cizmă oferă un nivel de confort de neegalat. Durabilitatea, limba emblematică și designul atemporal îl fac un adevărat clasic, fanii din întreaga lume lăudându-i caracteristicile unice.

adidas Copa Mundial


Mizuno Alpha Made in JapanMizuno Alpha

Completarea listei noastre este Mizuno Alpha, concepută pentru a se potrivi picioarelor mai largi, fără a compromite performanța. Partea superioară din material sintetic este incredibil de subțire, oferind cizmelor o senzație grozavă de desculț. Construcția ușoară și modelul de tracțiune oferă o experiență de joc receptivă și agilă. Mizuno Alpha Made in Japan sunt cele mai premium ghete de viteză de pe piață, combinând performanță și confort de neegalat.

Mizuno Alpha MIJ


adidas Copa GloroCopaGloro

adidas Copa Gloro este o alegere excelentă pentru oricine are un buget redus. Ghetele au o piele de vițel moale, ceea ce înseamnă că cizmele se vor modela pe forma piciorului tău în timp. Acest concurent direct al Nike Premier 3 prezintă un aspect retro similar, având limba pliabilă. Gheata are o calitate foarte bună de construcție, având în vedere prețul scăzut. Dacă sunteți în căutarea unor ghete care nu vor da banii, adidas Copa gloro ar putea fi alegerea perfectă pentru dvs.

adidas Copa Gloro

În concluzie, găsirea ghetelor de fotbal potrivite pentru picioare late este crucială pentru performanță și confort optime pe teren. Opțiunile pe care le-am evidențiat în această listă oferă o varietate de stiluri, tehnologii și potriviri pentru a se potrivi nevoilor fiecărui jucător cu picior lat. Indiferent dacă preferați atractivitatea clasică a adidas Copa Mundial sau designul futurist al Puma Future, există o gheată care vă va oferi potrivirea perfectă. Verifică-le pe toate în magazinul nostru și crește-ți jocul! Happy playing!