5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Aparatori inteligente

Aparatori inteligente

8. 12. 2021 2 min. de lectura

Aparatori pentru secolul 21

Unii jucatori, deci nu sunt restrictionati deloc in timpul unui meci, cauta aparatori cat mai mici si usoare. Astfel de paznici poate nu intervin, dar nici nu isi servesc singurul scop. Cu un model nou, revolutionar si cu adevarat de elita vine compania G-form. Aparatorile Pro-S 2 Elite sunt atat de usoare si subtile, incat te-ai putea intreba cum sunt atat de functionale si de fiabile in acelasi timp. SmartFlex este rsspunsul. Este un material patentat, cu spuma moale speciala care, in condiții normale, este moale si flexibila, astfel incat se adapteaza perfect formei piciorului tau. La impact, insa, se intareste rapid si imprastie energia pe intreaga suprafata, astfel incat doar cea mai mica cantitate posibila ajunge la tibie. In plus, acest strat de protectie sofisticat este cusut la o soseta de compresie respirabila, care tine garda acolo unde doresti, tot meciul.

G-form

Buy G-form Pro-S 2 Elite

Un alt model inteligent de aparatori G-form este Pro-S Compact.Acestea folosesc, de asemenea, tehnologia brevetata, cu intarire rapida RPT, impreuna cu toate celelalte caracteristici, cum ar fi un profil scazut, care satisface nevoia de lejeritate sau un soseta de compresie care ajuta la circulatia sangelui, are grija de transpiratie in mod fiabil si este usor de purtat. Ambele sunt foarte durabile si confortabile si se pot spala la masina. Acest model este disponibil si in marimea copiilor.
 
G-formBuy G- form Pro-S Compact shin guards

Shin guards by G-form are simply the right choice for a modern footballer for their safety, their reliability and the fact that they will never disrupt your concentration during a match. More models can be found here.