5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Minge de meci EURO 2020: adidas Uniforia

Uniforia

Am introdus echipamentele pe care jucatorii le folosesc la EURO 2020, acum este timpul sa arunci o privire asupra lucrului care atrage toata atentia - fotbalul. Probabil pentru prima data am stiut care va fii mingea campionatului European cu un an inainte. De atunci, mostenirea si mesajul mingii au captat mai multa importanta dupa un 2020 destul de ciudat. Mingea de meci adidas Uniforia reprezinta euforie si unitate pe intregul continent, indiferent de diferentele si granitele noastre care deseori incearca sa ne separe.

Mingea Uniforia imbratiseaza designul unor linii asemanatoare pensulei care sunt semnificative pe intreaga suprafata a mingii. Aceste linii sunt simbolul de trecere a frontierelor tarilor individuale, iar culorile lor stralucitoare evidentiate reprezinta diversitatea legata de turneu si de amestecarea diferitelor culturi.

Din punct de vedere tehnologic, mingea ofera o efectivitate Uniforia, o structura dedicata performantelor de ultima generatie si constructia panoului cu material unic „Hi-White” care permite o mai buna vizibilitate a mingii pe teren.

Cumpara acum

Antreneaza-te intr-un fel, astfel incat sa poti straluci la urmatorul turneu mare. Suntem aici pentru a te ajuta in acest sens. Am redus preturile tuturor mingilor de fotbal cu pana la 45%, astfel incat sa poti economisi bani pentru noul prieten de antrenament si sa iti concentrezi toata atentia asupra antrenamentelor. Oferta este valabila in perioada 02.07.2021 - 05.07.2021.

Vreau reducere