End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Mingea oficiala adidas ‘Uniforia’ EURO 2020

Odata cu apropierea EURO 2020, adidas prezinta mingea de meci oficiala ‘Uniforia’. Numele sau reprezinta unitatea si euforia de neegalat, pe care fotbalul o aduce. Mingea a fost creata pentru a celebra comunitatea din care vor face parte toti cei implicati in evenimentul ce sta sa inceapa.

Designul Uniforia combina arta cu fotbalul. adidas a creat o minge a carei mostenire trece dincolo de stadioanele fotbalului. Ideea liniilor desenate duce cu gandul la nou si la formatul mult asteptat al acestui turneu, cand pentru prima oara, 12 orase din Europa vor gazdui acest eveniment. Designul ilustreaza podurile create acum intre aceste granite rigide si mixul de diferente aduse de jucatori si fanii fotbalului.

Official adidas Uniforia EURO 2020 Match Ball

Anika Marie Kennaugh, Product Designer adidas, a spus: “Atunci cand cream mingea de meci oficiala, intotdeauna cautam sa surprindem cultura, spiritul strazii care se regaseste si in stadioane. Ce am vazut in orasele noastre - in toate orasele cheie - este nevoia de unitate pentru a aduce o schimbare. Fiind unul dintre cele mai importante evenimente sport din lume, UEFA EURO2020TM este o oportunitate grozava de a arata puterea unitatii si de a celebra sportul ca si legatura dintre oameni, idei si creatie.

Mingea Uniforia imbratiseaza modelul cu linii ca de pensula, ce se regasesc pe toata suprafata mingii. Aceste linii sunt simbolul legaturii dintre diferite tari implicate in eveniment, iar culorile indraznete reprezinta diversitatea turneului si mixul culturilor diferite. Ne asteapta meciuri spectaculoase in 12 orase diferite ale lumii – Londra, Glasgow, Dublin, Bilbao, Amsterdam, Copenhaga, Saint Petersburg, München, Budapesta, Roma, Bucuresti si Baku. Fiecare oras isi lasa amprenta pe minge, cu coordonate GPS unice.

Official adidas Uniforia EURO 2020 Match Ball

Mingea ofera o eficienta "Uniforica" prin tehnologiile ei, structura dedicata performantei supreme si executia realizata cu materialul unic ‘Hi-White’, ce ofera o vizibilitate mai buna a mingii pe teren.

Despre minge stim deja totul, pentru restul insa mai trebuie sa asteptam pana vara viitoare. Insa pana atunci iti poti lua mingea oficiala adidas ‘Uniforia’ Match chiar acum de pe Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football.