FOOTBALL SUMMER SALE - 25%-75% reducere la ghete de fotbal și produse Fanshop! CUMPARA ACUM
adidas Predator 20+ "Mutator"

adidas Predator 20+ "Mutator"

21. 1. 2020 2 min. de lectura

adidas introduce o noua generație de ghete de fotbal Predator 20+ din colectia Mutator.

Asteptarea a luat sfarsit! In stil grandios, va putem prezenta in cele din urma noua generatie de ghete de fotbal Predator 20. Aceasta noua identitate a inceput o reactie in lant, care este probabil sa schimbe complet jocul. Tehnologia sa hibrida DEMONSKIN transforma aceste ghete in pradatori periculosi.

Daca v-am arata cu cativa ani in urma cum ar arata un model iconic in viitor, desenele ar fi similare cu ceea ce era comun atunci. Aceasta noua generatie combina tehnologiile moderne pastrand ADN-ul pradator pur, iar combinatia sa caracteristica de culori nu face decat sa adauge aspectului sau agresiv. La ce tehnologii va puteti astepta?

adidas Predator

La prima vedere, atenția ta va fi atrasa cu siguranta asupra DEMONSKIN, o tehnologie care este cea mai bine definita de straturile din partea superioara a ghetelor. Este rezultatul evolutiei de laborator pe termen lung a interfetei de ultima ora dintre gheata si minge. Acest strat inovator isi imbunatateste aderenta si potentialul de rotatie al mingii si formeaza puncte cheie in care piciorul atinge mingea cel mai des. Toate acestea ofera control si atingere maxima, obtinand in acelasi timp o rotire mai buna a mingii. De acum inainte, toate suturile vor ajunge in colțurile de sus ale portii, la fel ca in seria Fotbalului Galactic.

adidas Predator

De la nastere, designul ghetelor Predator s-a inspirat din cele mai periculoase creaturi din lume. Gheata ofera puterea si dinamica de a distruge adversarii. Inspirat de fenomene naturale, gheata Predator 20 are o forma iconica cu un guler pe glezna si un calcai cu talie joasa pentru a le face si mai aerodinamice.

adidas Predator

Aceste ghete au fost create pentru miscare. Silozul acestora are zone de control imbunatatie, insotite de un strat de poliamida pentru a stabiliza miscarile unui jucator. Impreuna cu gulerul gleznei, gheata ofera contururi dinamice pentru a bloca piciorul pentru o fiabilitate absoluta.

adidas Predator

Predator a fost mereu acolo cand au avut loc momente de neuitat din istoria fotbalului. Aceasta noua generatie predestineaza stelele globale sa devina legende ale sportului.

Noua colectie Adidas Predator 20+ Mutator va deveni disponibila in curand pe 11teamsports.