End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

Colectia adidas Lone Hunter            

adidas s-a intors cu o noua colectie Lone Hunter      

E o jungla! La propriu. adidas tocmai ce a folosit cel mai agresiv design in noua sa colectie Lone Hunter. Inspirata din salbaticie, unde principalul scop e sa domini. Si doar cel mai puternic castiga.           

Editia din acest an a ghetelor de fotbal adidas aduce una dintre cele mai provocatoare idei de design ale brandului din perioada recenta. Modelul tigrat si camuflaj, in combinatie cu detaliile portocalii fluorescente, creeaza un model excentric si atractiv, care v-a atrage toata atentia in teren.

Legenda a renascut in forma ghetelor de fotbal Predator 18+, suferind o transformare vizuala prin care se demonstreaza varietatea estetica. Culoarea lor maslinie se intrepatrunde cu detalii portocalii ascutite pe partea superioara Primeknit. Aici adidas a adus o putere de neatins si o foame de nestapanit.

adidas Predator

Ghetele X17+ PureSpeed s-au adaptat la cel mai agresiv design de pana acum. Modelul lor tigrat consuma toata gheata si arata ca prada e foarte aproape. Inca putini pasi, sprint, marcheaza si e a ta.                  

adidas X17+ PureSpeed

Ultimul membru al acestei colectii - ghetele Nemeziz 17+ - echipeaza-te ca un vanator. Formele de camuflaj si elementele feroce creeaza cel mai provocator model al acestei colectii. Frumusetea look-ului modern obisnuia sa fie dat de bandajele care au devenit elementul pe care s-a construit toata gheata. Insa adidas a abandonat aceasta abordare si a adaugat o stralucire explozibila. 

adidas Nemeziz 17+

Colectia Lone Hunter nu este gandita pentru fotbalisti profesionisti, asa ca e randul tau acum. Incalta-le si simte determinatea unui tigru. Gaseste intreaga colectie in magazinul online si showroom-urile Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football