FINAL SALE – Min. 25% reducere la articolele selectate CUMPARA ACUM

adidas Encryption pack

Odata cu venirea iernii, culorile incep sa dispara din natura, dar nu si din joc. Brandul celor trei dungi lanseaza ultima colectie a acestui an, intitulata Encryption Pack. Ghetele Nemeziz, Predator si X sunt acoperite de un camuflaj interesant, in timp ce modelul Copa, in designul sau stralucitor, arata cum va fi noua generatie.

Anul acesta adidas a venit cu un numar mare de colectii noi, care mai de care mai impresionante. Iar aceasta ultima colectie a anului prezinta adevaratele caracteristici ale brandului. Asa cum nimeni nu poate reproduce stilul de driblare al lui Lionel Messi printre adversari, nimeni nu poate reproduce un design atat de gentil in culorile orasului, asa cum o face adidas.

Cu siguranta ne-am obisnuit sa vedem culorile deschide ale colectiei anterioare “Hard Wired” in picioarele celor mai bune staruri internationale. Acum a ajuns in sfarsit si o briza fresh care sa aduca putina culoare in serile intunecate de iarna. Un design unic de camuflaj este prezent pe toate ghetele, insa mereu cu un stil diferit si modele speciale. Ghetele Predator imbratiseaza acum nuante de verde masliniu, care se transforma in detalii in crem-bej.adidas Predator "Encryption pack"

adidas Predator "Encryption pack"

Modelul Nemeziz a primit cea mai mare portie de camuflaj, fiind dominat de nuante diferite de gri si modele dark army. Cele trei dungi ies se evidentiaza apoi printr-un portocaliu grozav, culoare ce poate fi vazuta si pe modelul X, care te va incanta cu combinatiile lui de verde inchis si o executie mata.

adidas Nemeziz "Encryption pack"

adidas Nemeziz "Encryption pack"

adidas X "Encryption pack"

adidas X "Encryption pack"

Noua generatie a modelului Copa nu s-a schimbat foarte mult de la versiunea anterioara la prima vedere. Prima gheata cu numarul 20 vine intr-un argintiu metalic, cu grafice 3D similare cu amprentele. Modificarile progresiste au influentat confortul adus de plasa speciala Primeknit din jurul gleznelor. Exteriorul este chiar mai moale acum datorita pielii modificate, ce iti va oferi o senzatie perfecta asupra mingii

adidas Copa "Encryption pack"

adidas Copa "Encryption pack"

Care model ti-a furat deja privirile? Fii printre primii care isi iau perechea de pe Top4Football si fii jucatorul viitorului.

Jakub Jonáš - Top4Football.