End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

ADIDAS „EARTH STORM“ PACK

Introduce noul sau Earth Storm pack

Adidas intra in sezonul toamna/iarna bine pregatit. Inspirat din cooperarea sa din lumea modei, aduce culorile pamantului intr-o noua colectie Earth Storm, care combina trei modele - ACE 17+, Nemeziz 17+ si X17+. Pregateste-te - o furtuna de nisip se apropie!

Destul de discreta la prima vedere, aceasta colectie prezinta frumuseti in fata carora iti va fi greu sa rezisti. Nu mai este un secret ca in lumea modei culorile pamantii duc trendurile mai departe. Acest design obisnuia sa fie interzis in industria sportului, dar acum lucrurile s-au schimbat. Incercand sa faca o diferenta similara cu cea din industria modei, adidas a venit cu nuante de gri, crem si bej. Si chiar ne plac!

adidas ace

Modelul ACE a fost cuprins de o combinatie de nuante pamantii si susan, fiind astfel modelul cu cea mai inchis nuanta dintre cele trei, in timp ce Nemeziz iese in evidenta datorita albului de creta combinat cu maro pur. Acest grup extraordinar este apoi completat de modelul X, din nou in culori pamantii.

adidas x

Deschide-ti ochii si lasa-te inspirat. Aceasta colectie garanteaza pur si simplu succesul! Toate aceste trei modele vor fi disponibile in magazinele noastre, cat si in magazinul nostru online Top4Football.

Jakub Jonáš - Top4Football