adidas 302 Redirect Pack

Un viitor stralucit la mica distanta. adidas este din nou responsabil pentru o alta colectie fabuloasa, de data aceasta numita 302 Redirect Pack. Cele care fura in mod special privirile entuziastilor fotbalului sunt ghetele Nemeziz si modelul imbunatatit X.

O combinatie dementiala de argintiu metalic, rosu electrizant si negru curat domina toate modelele cu cele trei dungi. Noile ghete de fotbal Nemeziz sunt inspirate inca o data de benzi, insa acum mai mult ca niciodata. Care sunt noile caracteristici? Afla totul despre aceste noi frumuseti rosii numite Nemeziz in cel mai recent articol al nostru de blog.

adidas Nemeziz 19+ FG

adidas Nemeziz 19+ FG

Chiar daca poate nu ai remarcat, chiar si modelul X a primit o noua retusare. Insa nu este vorba atat de mult despre imbunatatiri, astfel ca poti foarte usor sa nu le observi. Inginerii adidas au lucrat foarte mult greutatea partii exterioare, facand-o mai usoara datorita tehnologiei Skeletalweave care ii ajuta pe cei mai rapizi sa ajunga usor la viteze mari. Ghetele X 19+ vin intr-un design gri rece, fiind contrastat de cele trei dungi rosii.

adidas X 19+ FG

adidas X 19+ FG

Ai remarcat ghetele de fotbal pe acest argintiu ametitor in picioarele jucatorilor mondiali la meciurile Champions League? Pariem ca da. Pentru ca este chiar greu sa ratezi aceste noi ghete Predator. Noul design extravagant straluceste intr-adevar pe teren, iar daca iti place sa fii vazut, atunci asta va fi alegerea potrivita pentru tine.

adidas Predator 19+ FG

adidas Predator 19+ FG

Pe de-alta parte, ghetele de fotbal Copa din piele si-au pastrat cel mai modest aspect. Ghetele negre cu dungi rosi este cumva incarcata de emotii si pasiune pentru joc. Vei sarbatori si tu dupa ultimul fluier cu noile Copa?

adidas Copa 19+ FG

adidas Copa 19+ FG

Ghetele de fotbal din colectia 302 Redirect Pack vor fi disponibile in curand pe Top4Football.