End of Season Sale - Economisiți până la 60 % la articolele selectate -- days --:--:-- CUMPARA ACUM

11TS adidas

11TEAMSPORTS X ADIDAS F50 ADIZERO "MEMORY LANE"

In urma cu 10 ani, adidas a socat lumea creand un model unic de ghete de fotbal, care au devenit mai apoi simbolul vitezei. Legendarele ghete adidas F50 adizero au vazut lumina zilei. De la momentele magice create de Lionel Messi sau bataliile date de Bastian Schweinsteiger, aceste ghete de fotbal au fost prezente in toate momentele cheie din acele timpuri si a conturat o intreaga generatie de jucatori.

Si pentru ca a zecea aniversare trebuie serbata cum trebuie, 11teamsports si adidas si-au unit fortele pentru a aduce legendarele ghete F50 adizero la un alt nivel. Prima noastra cooperare cu adidas a dat nastere unei noi versiuni mai bune de F50 adizero intr-o varianta de culori unica.

Ghetele F50 adizero - un exterior ultra usor ce invaluie piciorul perfect, a fost imbinat cu ultimele inovatii ale ghetelor X Ghosted, precum baza din carbon. Impreuna creeaza niste ghete care nu au absolut nici o limita.

Doar 250 de perechi in toata lumea, iar tu vei putea avea una dintre ele. Incalta o piesa de istorie pentru a-ti crea viitorul, cu legendarele F50 adizero vei avea lumea la picioarele tale.